- TJEJERNA OBESEGRADE

BKV VANN IKVÄLL ÖVER SÖDERFORS - HÄRLIGA TRE POÄNG OCH SERIELEDNING

Fick ett mess från en
(förmodligen ganska nöjd coach) som kortfattat berättade att F94 hade vunnit med knappa 4-3 mot Söderfors GoIF och därmed nu leder den lite haltande tabellen. Härligt tjejer!!
Matchreferat kommer så klart att publiceras här efter det att Perre har fått "tummen ur", BKV.BLOGG är snabbare än alla lagsidor - tillsammans  ;)



Det blir ett kort referat idag- dels är klockan mycket och sen finns det inte så mycket vackert att skriva om.
Planen idag lämnar vi därhän. Jag kan säga att den var allt annat än jämn. Vi bestämde oss tidigt för att sluta spela vackert och lyfta långt istället. Vi blev ordentligt handikappade av planens usla skick. Konstigt att SPC låter oss spela på den sämsta av naturgräsplanerna. men, men det var lika för bägge lagen. Men vårt spel bygger liksom på att rulla boll.....

1-0 kom efter ett självmål när Jessicas 4 hörna i rad seglade in bakom deras målvakt. Hade en Söderforsspelare inte tofflat in bollen hade vi tryckt in den ändå. 2-0 gjordes av PeGe som iskallt bredsidade in bollen nära stolpen.
1-2 gjorde motståndarna på en av många löpbollar på deras duktiga och hårde toppforward som avslutade kliniskt. Hon skapade en hel del bekymmer för våra mittbackar!
3-1 gjorde Fransisca! Målet liknade vårt andra en hel del!
Sen blev det paus och vi var lugna och kände att vi hade total koll. Vi pratade om att jobba stenhårt för att bärga tre poäng.

Vi kontrollerade matchen ända till 17 kvar då det fick en frispark långt ut till höger nästan i höjd med strafområdet. Skottet var välriktiat men det passerade många spelare innan den retfullt studsade in. Vi jobbade på och det ländes fortfarande lugnt. Jag tyckte vi hade stenkoll. En misslyckad brytning och det var klippt igen. 3-3 med 8 minuter kvar. Då peppade jag järnet för att vi skulle vinna. Det kändes som vi spelat nog med oavgjorda matcher helt enkelt.
Med 4 minuter kvar spelade Matilda in bollen framför mål och med gemensamma krafter fick Karin och Elina fram bollen till en helt fristående Fanny som behärskat redsidade in kulan. Så skönt och så rättvist!

Nu sover vi och laddar för morgondagens match mot GUSK. Jag lovar att vi ska sälja oss dyrt. Vi bara ska ha 3 poäng med oss hem från Uppsala!

Lite rosor ska det också bli idag eller ikväll rättare sagt!
PeGe för framförallt den första halvleken.
Natta som aldrig ger sig!
Jessica som är på gång ordentligt nu!
Matilda K som hotar varenda gång hon får tag i skinnet!
Frida som springer mest av alla och gnuggar på. Du måste vara skitjobbig att markera!

Puss och kram nu sover vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0