SKÖN BORTASEGER IDAG MOT TÄBY - BKV UPP I SERIELEDNING

Surfade nyss in på A-lagets sida
 och läste det underbara referatet som hade publicerats där. Tänk om BKV fortsatte i den andan, vinster, roliga referat, och med mersmak för alla läsare. Kanon! Ge oss mera, varje match! Sen måste jag ju säga att det är skit-skoj att BKV verkar stå på "räkmackan" just nu, det bara glider på liksom. Att BKV vinner, har flytet, leder tabellen och att det lyser harmoni. Supertvåan nästa ;)
Här kommer det referat som ligger på hemsidan....

"Förbannelsen är bruten, för första gången sedan Sundsvall brann lyckades BKV Norrtälje vinna den svåra borta matchen mot Täby IS med hela 3-0. Men siffrorna ljuger. TIS startade matchen med en hög press och lyckades verkligen störa oss i uppspelsfasen.Ett bra TIS mot ett lika dåligt BKV, felbeslut, felpassningar och huvudet under armen så kan första halvlek sammanfattas. Att det står 0-0 när halvleken blåstes av får vi vara otroligt glada för. Täby kommer att plocka många poäng under denna långa serie. Men fotboll går som bekant ut på att göra mål!

Under halvtidsvilan fick vi oss en rejäl väckarklocka av en ursinning Hautalahti. Det var tame... Det sämsta han sett oss prestera, vi höll med!

Halvlek nummer två skulle bli något bättre. Men med ett lägre försvarsspel. Ganska omgående lyckades vi spräcka Täbys nolla genom ett lurigt skott från Pigge Armend. Skönt. Arbetsro? Några minuter senare drabbade David Higgs Och Anders Bernström samman i en märklig situation. Det slutade varsitt rött kort! Märkligt, JA! 2-0 tillika matchens delikatess, Fredri Wessberg kominationsspelade med Tobias Lindström och kunde från kortlinjen hitta en framrusande Micke Douhan som inte gjorde något misstag! Snyggt. 3-0 kom i matchens sista minut Andreas Bellander kunde i en mot en situation tråcklas sig förbi målvakten och placera in bollen i öppen kasse.
Proppen ur, tre poäng bärgade.

Fotboll är inte alltid rättvist det gäller att förvalta sina chanser, det gör vi idag! Nu väntar Kungsängen hemma på torsdag 19.30 välkomna."

.... och vill ni läsa Täbys analys av matchen så kan ni klicka HÄR.