- OAVGJORT I PA

DELAD POTT MELLAN BKV OCH GÄSTANDE BOLLNÄS - EN POÄNG TILL I PA

Det var en jämn och tät match,
med många chanser och sex mål i riktigt skitväder uppe på IP idag. Men det blev bara en poäng trots att BKV var det bättre laget av de bägge, och det verkade lite som att det svårspelade underlaget inte tillät killarna att spela det tekniska spelet som dom annars brukar bemästra så bra. Det blev väldigt många "långa bollar på Bengt" idag om jag säger så. Bollnäs hade ledningen med 0-2 (min 20 och 25) efter i stort sett två chanser och lite väl slappt försvarsspel av BKV, men efter det så jobbar vi oss in mer och mer in i matchen och 1-2 av Tobbe kom så till slut i 42:a. Fullt rättvist.

Efter halvtidsvilan pressar BKV ner motståndarna i planen, vilket gör att Tobbe åter igen nätar, denna gång i den 55:e minuten på en halv-volley-cykelspark mitt i smeten framför mål. Bollnäs gör sedan 2-3 (70:e) på en klockren offside som linjemannen också flaggar för, men huvuddomaren godkänner målet trots att alla spelare stannade upp. Och han gör det IGEN när BKV rinner igenom, men nu viftar inte linjespringaren för offside, men då blåser domaren av för just det, offside? Rena cirkusen på dessa två domslut, visst måste väl domaren kunna förlita sig på de bägge assisterande.

Men minuten efter replikerar BKV direkt, då Shivan sätter dit 3-3 direkt efter deras ledningsmål och efter det är BKV nära nära ett par gånger att avgöra matchen men det ville sig inte. Lite synd att det inte blev "full pott" och man märkte lång väg att Bollnäs var klart nöjda med det oavgjort resultatet. Men grabbarna gör en bra insats med tanke på väder och underlag, och en poäng är resultatet av att man inte ger upp. Bra kämpat alla!!

Tack till Bollnäs GIF och den lilla men trogna publiken, samt till killarna i hytten som meddelade målskyttar och byten i högtalarna. "Och in kommer Daniel Balotelli Skoooooog...."

3p till Tobbe HF, som slet och rev, gjorde två mål och passade till det tredje. Härligt!