BKV KÄMPADE NER MÄRSTA - TRE NYA HÄRLIGA POÄNG TILL NORRTÄLJE

Kopierar matchreferatet från juniorernas sida rakt av, dock med undantag av ett par små personliga korrigeringar. Och sen vill jag bara tillägna dagens lag med en mening...
Jag tycker ni verkar skit-sköna grabbar, bra stämning, bra inställning och bra gemenskap. Kul att få vara med liksom ;)

BKV kom nyss hem
med en skön trepoängare i bagaget från Märsta, efter en mycket stabil 4-1 seger.

Första halvlek var ganska konstig med massor av hafsigt spel från båda håll men efter en kvarts spel så kom BKV mer och mer in i matchen. Och chans efter chans börjar komma, men tyvärr så missar både Skoog och Svecke varsitt friläge, som dock visar sig vara obetydliga efter slutsignalen. Till slut kommer äntligen ledningsmålet efter riktigt skön-spel i 35:e minuten. Simon A levererar efter kanten till frispringande Skoog som nästan prickskjuter in till Svecke som säkert pangar in bollen i mål.

När andra halvlek har passerat cirka tjugo minuter så lossnar det rejält och 2-0 kommer efter det att D Skoog nästan snurrat sig igenom tre backar som "satt i knät" på varandra. Det såg komiskt ut men var en riktig solo-prestation som också blev ett mycket snyggt mål. En minut senare chippar Simon iskallt in 3-0 över utrusande målvakt och 4-1 kommer efter en friställd Dennis som också avslutar mycket kyligt med matchens sista spark efter assist från Ludde. Ok, Märsta lyckades göra ett tröstande 3-1 mål efter en lång utspark till deras ena anfallare, men det var på gränsen till offside på den.

En säker seger med mersmak och som sagt, tre sköna poäng efter en bortamatch i skitväder men i mina ögon sett ett svagt Märsta, som kommer att få det svårt framöver. Hade vi satt våra 4-5 missade frilägen så hade siffrorna kunnat varit tvåsiffriga faktiskt. Men BKV vinner efter en bra kämpainsats och stundtals mycket bra spel....  SNYGGT JOBBAR GRABBAR!!

FEM SNABBA

- Bra domare, som efteråt fick beröm av spelarna.
- Skoog ska träna icke-offside kommande vecka )
- Tack till chaffisarna och Anders för coachandet
- BKV upp i temporär serieledning serieledning just nu
- Fyra mål och alla fick stämpeln "Vackra"
(nr 6... för mig personligen är att det var bra skönt att se Ludde fit-for-fight igen, och ta mig tusan om det inte blev bättre spel i andra halvlek när killen äntligen fick hoppa in i matchen. Men så är jag ju ruggigt partisk också ;)

Axel och Herman mitt i ett anfall

Gulliga filtar Märsta körde med, med små fotbollar på

En betydligt tunnare bänk hos BKV, en Tello som fick magont innan match... Å Ludde som inte platsar hehehehe

Alexander "frontar" i mittcirkeln

Kolla Skoogs sko, eller växer det ut en där bak på Märsta-killen ;)

Avslutar med två PS.
1. Läste nyss P96:ornas matchreferat mot Åland idag, rena High-Chaparal där tydligen.
2. A-Laget vann med rena utklassningssiffrorna idag hörde jag, 5-1 mot IFK Uppsala... SNYGGT!!!