- HELGENS MATCHER



INNAN DU TITTAR PÅ FILMEN - VRID PÅ VOLYMEN ;)

Om vi bortser från de lite mindre lirarna
och deras matchande så är det väldigt få hemmamatcher i helgen. Jag hittade inte en enda på lördag och bara ett par på söndag, så jag antar att det är mycket resande för vissa lag i helgen. Själv drar jag ut på havet för att kolla in P94 spela mot IFK Mariehamn på söndag så jag missar tyvärr Reserv elit och damernas matcher. Men jag kan ju äta gott, svepa en Lapin soldäcket och handla lite taxfree istället, inte fy skam det heller ;) Men det skulle inte förvåna om det... blåser f** och spöregnar, man hänger över relingen och spyr som en räv, stängt i butikerna och tvåssiffrig förlust i bagaget, samt en söndersparkad Ludde och tappad plånbok hehe).

SÖNDAG
15.00 --- Reserv elit --- Bälinge IF
18.00 --- Damer --- Rådmansö SK

"SUPORT YOUR LOKAL CLUB - BE THERE"


Avslutar med Herrarnas matchreferat från gårdagens match mot Kungsängens IF, håll till godo.
Bara oavgjort 0-0 mot ett tätt Kungsängen! Tordagskvällen bjöd på fina förutsättningar, bra väder och en helt ok plan. Tyvärr bjöd dom båda lagen på en inte lika strålande match. BKV Norrtälje inledde matchen piggt och skapade flera fina lägen främst genom Andreas Lindström på vänsterkanten. Tråkigt nog omsattes inte dessa chanser i något mål. Spelet utjämades. Kungsängen tilläts ha mycket boll utan att skapa några större farligheter. Ett lojt, stundtals nonchalant hemmalag tog en hel del felbeslut och slog bort bollar som vanligtvis brukar sitta på "läppen". I den 40:e minuten tilldömdes Kungsängen märkligt nog en straff. Domare Baresso hade hittat en handssituation. Straffen slogs hårt i utsidan av stolpen. Skönt!


I halvtid bestämde vi oss för att öka tempot, sätta en högre press på Kungsängen. Något som vi lyckas med, men bolluslingen ville inte in. Kungsängen lyckas reda ut hemmapressen och resterande del av matchen är ett ställningskrig. Några halvchanser skapade åt båda håll. Det anmärkningsvärda med kvällens match är att vi tappar momentum, den tänkta matchplanen efterföljs inte. Vi börjar att slå långa bollar på forwards och det är inte vår melodi.  Vi har en hel del att arbeta med under veckan som kommer. Coach Hautalahti har utlovat en tempofylld träningsvecka. En vecka som dessutom innehåller en cupmatch mot Ärentuna. Innan vi sätter os på båten mot ett förhoppningsvis soligt gotland.


Kom ihåg en sak... Rädslan att förlora får inte vara större än viljan att vinna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0