- GRATTIS IGEN TJEJER

FÄRSKT REFERAT FRÅN F94 - VINST ÖVER SK IRON MED 5-1

Nu har det kommit in referat på F94:s sida

om dagens match, och Perre verkar stoltare än en tupp. Grattis spelare, ledare och medresenärer. BKV.Blogg.se älskar snabb information ;)

"Så där ja! En seger är en seger även om det idag inte var vår bästa match! Sk Iron gjorde verkligen det svårt för oss i inledningen. Hög press och fullt fart från början. Samtidigt hade vi för mycket fokus på det varma vädret.
Vi hade tur att domaren inte blåste för straff mot oss när bollen 2 gånger om studsade upp på händerna i eget straffområde. Som tur var såg han inte själva händelsen. De luktade lite underskattning och sen tror jag att tjejerna har mer fokus på morgondagens DM-match mot Enköping.

Matilda K
gjorde det förlösande första målet efter typ halva första och då trodde jag att det skulle lossna för oss. Men inte ens det räckte som väckarklocka. I pausen fick jag för första gången på länge skälla lite. Det behövdes för i den andra halvleken blev det bättre fart på oss. 2-0 och 3-0 knoppade Fransisca dit efter finfina hörnor från Klarqvist. Efter det kontrollerade vi matchen samtidigt som deras energi tog tvärstopp! 4-0 knäade Lorita in efter finfin passning av Linnea. Linnea fick äran att kröna sitt slit med en bergsäker straff i sista minuten. Kul !