- BAJEN HÖLL INTE

MASSOR AV FOLK NÄR HAMMARBY MÖTTE ÅBO - OAVGJORT KÄNDES RÄTTVIST

Succé på Sportcentrum med en massa folk
som kom för att se Hammarby möta TPS Åbo i strålande solsken och några plusgrader. Tyvärr så har vi ju den där äckliga blåsten som jämt envisas med att finnas "där uppe" på planerna. Jag röstar på plank runt planen, och då skulle ju snåljaåparna som stod utanför tvingas betala för att se på också ;)

Själva matchen var ganska tempofattig och Hammarby tog omgående komandot men efter en kvart så började finnarna ta över och dom hade tre riktigt farliga situationer i rad. Jag tror till och med att en nick satt i virket. Men som sagt, första halvlek kändes trevande och förvånansvärt långsam om man jämför med Allsvenskan. I andra halvlek får Hammarby en straff som Andreas Dahl iskallt sätter otagbart för den finske målvakten. Efter det så blir matchen bättre och Hammarby bevakar segern väldigt bra. Men det håller inte. I sista minuten trycker Åbo in kvitteringen på en frispark, och 1-1 kändes rättvist tycker jag.

Hammarby fortfarande obesegrat på försäsongen och ser ganska starka ut, och det lär behövas i årets Superettan med lag som Giffarna, Norrköping, Assyriska , Landskrona och Örgryte. Lycka till hälsar BKV!
Jätteskoj i alla fall med allt folk idag och jag hoppas att vi fick in en rejäl slant på detta evenemang, mera ;)
Tack till Hammarby och de finska vännerna i TPS Åbo!

Här har ni lite sköna bilder från dagen, jag får leverera match-bilder en annan dag.
TACK TILL ALLA INBLANDADE IDAG!!

(Långa härliga köer vid insläppet och Festim och Erik gör ett kanonjobb i kassan)

(Suverän insats idag av P94 som jobbade hela matchen med att servera, sälja lotter osv)

(Rami strechar, och Hammarbyaren Tompa kollar på)

(En inlindad, halvPackad bajen-supporter)

(Fest på läktaren, inte vanligt att man kan släpa med sig hela vin-boxar på match liksom ;)

(Kassa-kungarna säljer biljetter och matchprogram, kanon killar!)

Jarno Heinikangas, Åbos kapten och ena mittback. Helt ok)

(Tobbe kutar mellan uppdragen, otrolig kille som gör ett kanonjobb idag)

(Freddy svor men jag kontrade med att "Du är ju bäst i bajen idag iaf"... "Ok, tack, schysst....)

(Nöjd Perre var så klart med och kollade in matchen, och Super-Nettan tog över grillen.)

("Vi eeee öööööverallt.... men de e inte ni..." )

(Och den här mannen hade klockspelet på skallen)

(Småbajjarna käkade korv)

(Stilstudie på Rami Shaaban)

(Högriskmatch eller? Kolla in förarens blick på mig hehe)

(1-0 till Hammarby av Andreas Dahl på straff)

(Stolta BKV:are väntar på sin tur, Viggbyholm ska besegras)

(Iskall fotograf glider fram och får med kvitteringen på frispark. Jag bara VISSTE att den skull gå in)

(Hacke tar till "hela handen" och grabbarna sliter som djur)