- SUNNERSTA CHANSLÖSA



TUMMEN UPP FÖR BKV - TRE NYA POÄNG OCH NU TREA I SERIEN

Saxat från hemsidan...
"Stabil bortaseger idag mot Sunnersta med klara 4-0, även om det darrade till i första kvarten.
Två gånger inom tio minuter rinner deras "nia" igenom, dock med lite flyt i studsarna men han bränner bägge frilägena. Varav ett på en riktigt fin räddning av Anton. Men sen vänder BKV upp det hela och matchbilden blir helt annorlunda och helt plötsligt sätter Simon 1-0 på första skottet på mål. Kanske inte helt rättvist just då, men är det fotboll så är det. 2-0 är ett kyligt avslut från Kvarnlöf och det bara några minuter efter ledningsmålet. Innan halvtidsvilan hinner också Tobbe sätta dit 3-0 och matchen känns därmed "död".


Värmen tog ut sitt och andra halvlek känns mest som en ren transportsträcka, och Sunnersta försökte tafatt medan BKV stoppade anfallen och nötte på och till slut kom 4-0. Inhoppare Kevin smeker in den enkelt och efter det hände inte så mycket mera. Synd att domartrion blåste sönder spelet bara med en massa oförklarliga situationer och gula kort för, ja ingen vet? Sammantaget kan man säga att BKV hade bättre ork, teknik och avslut, även om vi faktiskt missade 3-4 frilägen. Men idag gjorde det ingenting. Tre nya poäng i Pojkallsvenskan och laget upp på tredjeplats.
BRA JOBBAT GRABBAR!


Tack till Sunnersta AIF, chaffisar, coacher och publik... och de förvirrade domarna."


I övrigt så kan jag väl bara säga att det var mer en laginsats idag än en massa individuella prestationer och att vi åkte åt helv*** fel trots att Tomas visste var det var och jag styrde alla mot Sunnersta. Men det var ombyte i Uppsala IFs omklädningsrum och match på Vindhemspojkarnas plan. This is Uppsala!

Och på tal om det så kan jag väl här på bloggen ändå få ha åsikter på domare. Tänker då på ett par situationer som rimmar på komedi, nämligen parodi. Skottet från en Sunnersta-lirare som tar i ryggen på Ludde och killen ylar "HANDS" varpå linjeflickan flaggar. Domaren kutar ut och ett gult kort på Ludde, för vad? Skjuten i ryggen... fyyyy!! Eller den andra linje-flickan som fokuserar mera på vad Tomas säger än vad som händer på planen, Herre Gud och det här var den lugnaste matchen det här året. Snacka om att leta upp problem . Skärpning domare!!

En laginsats gör det svårt att sätta "blogg-poäng" men eftersom jag har gett mig f** på att göra det efter Bollnäs-matchen så får det bli till följande.
3p Laget
2p Axel
1p Kevin

TOTAL
Axel 5p
Tobbe 3p
Laget 3p
Herman 3p
Ludde 2p
Anton 1p
Daniel H 1p
Kevin 1p

ps. Har gogglat fram att BKV lyckades få oavgjort i toppmötet mot Dalhem idag, vilket innebär att man behåller serieledning. Kanon av er grabbar, fortsätt hela vägen. Det ser ju riktigt riktigt bra ut ;)























Kommentarer
Postat av: Hellan "Står för mina ord" Hellström

Ååkej! Hur fungerar denna lista egentligen? Får man poäng efter matcherna? Kan då börja undra varför Hermansson inte har mer poäng då han räddar flera frilägen varje match så vi skulle lika gärna kunnat tappat poäng i flera matcher. Och sen den där blidö pojken Johannes, fast det kanske inte är så bra att göra en grym match, vad vet jag. Annars så ser det bra ut, att jag har 1 poäng tackar jag för eftersom jag oftast chillar ;)



Peace!

2010-06-05 @ 22:23:59
Postat av: L

Härligt med en synpunkt! Me like....



Listan är egentligen fullständigt oväsentlig ;)

Och ja Johannes borde ha några "pinnar" (och du med), men det kommer säkert inom kort. Tänk på att det är en personlig åsikt och ingen rörsträkning, och att det var skitsvårt idag att liksom utse en spelare istället för ett lag.



Anton ska hädanefter få en bonus-pinne för varje nolla och du en för varje kommentar....

2010-06-05 @ 23:04:49
Postat av: Hellan

Haha nice. Nej men fortsätt med ditt bloggande, det är ganska intressant ;)

2010-06-07 @ 07:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0