- DALHEM - BKV 1-1

LÅNADE DETTA REFERAT FRÅN DALHEM IF - SOM ALLTSÅ KVITTERADE PÅ STRAFF

"Dalhem IF spelade igår Lördag 1-1 mot BKV Norrtälje inför 207 personer i solen på Dalhem IP. Norrtälje ledde med 1-0 i halvtid och var det klart bättre laget i första halvlek där Dalhem saknade engagemanget och intensiteten som krävs. Efter en behövlig halvtidspaus kom Dalhem IF ut som ett nytt lag till andra halvlek. Man vann dueller, första bollarna och löpte betydligt mer vilket gjorde att man tog över befälet i matchen. Chanser radades upp men det var inte förrän i 62 minuten som det blev mål. Målet tillkom på straff av Joel Klasson efter att Peter Öhman blivit bryskt tacklad. Sista 10 minuterna uteblev spelet och det blev endast kamp med mycket spring, långbollar och chanser men inga mer mål. Flest chanser under denna tid skapade Norrtälje men Tim Yttergren i Dalhem målet täppte till."

Dalhem IF - BKV Norrtälje 1-1 (0-1)
0-1 Tobias Lindström 26 min
1-1 Joel Klasson ( Straff, Peter Öhman) 62 min

Gult Dalhem IF: Peter Öhman