- DALHEM - BKV 1-1... DEL 2

HÄR ÄR BKV:S EGNA DALHEMS-ANALYS - MER TROVÄRDIG ;)

"Oavgjort för tredje matchen i följd!
Det vill sig inte för tillfället. Vi skapar chanser för att avgöra matchen, men sista tredjedel saknas den rätta instinkten & offerviljan.


Men vi tar det från början. Tidig uppgång 2 timmar i buss till Nynäshamn, 3 h 20 min lång bussresa (i perfekt sjöväder dock). Långt ifrån en "vanlig" matchuppladdning. Väl framme vid idylliska Dalhems IP fick vi bevittna en fotbollsplan som kanske ämnar sig bättre för betande Gotlands russ än för fotboll. Med andra ord en sådär plan.


Vi inleder vår vana trogen matchen piggt och skapar ganska omgående chanser, chanser som vi kanske borde ha omsatt i något mål. Planen som vi ovan nämt inbjöd inte till något vidare spel. Dalhem som kanske inte är känt som något spelande lag satsad på långa bollar på en febrilt ensamt springande forward eller långa inkast på fyrtorn. I den 22:a matchminuten kunde vi rättvist ta ledningen genom Tobbe L som påpasslig hölls sig framme på en målvaktsretur. Skönt! Halvleken ut går på poäng till oss. Stort bollinnehav och ett helt ok spel.


När Domare Fredrik blåser igång andra halvlek så får vi ganska omgående känna ett betydligt hetare hemmalag. Vi blir något passiva och tillåter Dalhem ta över matchen en aning. Båda lagen överger försök att spela bollen efter backen och övergår till långa bollar, ett spel som hemmalaget mer än gärna spelar & gör det bra. Inget lag i den här serien kommer att plocka några enkla poäng mot ett tungt & stort Dalhem.


Så i 62:a matchminuten kom den jobbiga kvitteringen. Vi vinner bollen på mittplan har möjlighet att ställo om snabbt mot ett oorganiserat Dalem. Två Norrtäljespelare kan inte komma överens om vem som skall ta bollen istället snor Hemmalaget bollen och skickar en patenterad långboll. I en en mot en situation där jag från mitt håll inte kan se annat att det borde på sin höjd ha varit frispark. Dalem å sin sida skrev på sin hemsida att Öhman blev BRYSKT tacklad. Gissar att man beroende på sympatierer ser saker annorlunda. Straff blev det & mål blev det. Efter målet så blev det lite Hawaiifotboll. Men chanser åt båda håll. Vi var dock närmast segern med ett bortdömt mål & ett stolpskott i slutminuten. Men bolluslingen ville inte in.


Närmast väntar Bollstanäs SK hemma redan på torsdag. Är det månne dags för en 3 poängare?


Laget
Bullen
Bernström Bellander Holmström Wessberg
A Lindström Bladlund Douhan Makolli (UT 65:e min)
A Bellander T Lindström


Avbytare
S Karlsson
S Bellander
D Wahlgren
A Nilsson ( IN 65:e min)
S Fjäll"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0