- GIFFARNA HADE LITE TUR



GIFFARNA KOM PÅ BESÖK - OCH ÅKTE HEM MED TRE POÄNG

Dagens match mellan BKV Norrtälje och GIF Sundsvall i Pojkallsvenskan
slutade illa nog med uddamålsvinst för gästerna med 2-3 i denna viktiga match. Fast det var ju inte direkt så att BKV blev utspelade, ja långt därifrån faktiskt. Under den första halvtimmen så har BKV 4-5 riktigt feta målchanser (två högt över i frispelningar, och två frilägen med avslut rakt på målvakt, samt ett ribbskott) men trots det så står det 0-1 på resultat-tavlan (12:e min) och när sen 0-2 kommer i 39:e så är det många "tappade huvuden". En kort sammanfattning av första halvlek är att BKV äger den, men "giffarna" leder den. Orättvist, men sån är fotbollen ibland, bolljäveln ville bara inte in.

I andra halvlek tar Sundsvall över mer och mer och det känns som en stor lång tung uppförsbacke, och när Simons "pärla" dunkar i ribban så känns det ända upp på läktaren... det går bara INTE. Istället så kontrar motståndarna på en hörna och omställningen är riktigt underbar, pang pang pang och 0-3. Sen kom dock dagens glädjeämne, sista tio tar man tag i allt och börjar kriga, Shivan gör 1-3 och Alex Svecke rullar in 2-3.... men det räcker inte. Så det är bara att gratulera GIF Sundsvall idag, men dom hade TUR, trots att dom inte var direkt dåliga.

Personligen tror jag cuper och hetta har tagit ut lite väl mycket ork ur killarna de senaste veckorna, men man visar ändå att det går att spela jämnt med lag som rankas betydligt högre i fotbolls-Sverige. Men man MÅSTE sätta chanserna, hade det stått 2-0 efter en kvart så hade det kunnat blivit en storseger. Ni får ta igen det i nästa match grabbar, Märsta lär inte få det roligt den 4/8, och den 21-22:a kör ni över Bollnäs och Östersund, jag lovar det...

Alltid kul att se er spela dock.... i med och motgång ;)

+++ Anton
++ Axel
+ Simon/Hella/Tobbe

- Den tysta publiken ;)






























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0