- POKER



POKER ÄR FÖR SJUKT EGENTLIGEN - UNGA MILJONÄRER I MÄNGDER

Läste ni om
Harrison Gimbel, som bara 19 år gammal vann Caribbean Adventure på Bahamas (så klart). FEMTON MILJONER rikare efter en vecka på ett lyxhotell bland 1500 andra pokerspelare. "Nu ska jag köpa lägenhet, hus och bilar" var hans kommentar på frågan om vad han skulle göra med vinsten. Sanslösa pengar, det är ju snart värre än dagens överbetalda fotbollsdivor där vissa tjänar 2 millar i veckan (!!).
Men det som fick mig att skriva detta inlägg var hans två faktorer som han förberedde sig med innan spelandet.

- Bra föreberedelser, träna stenhårt dagarna innan för att få ett fungerande spel.
- Positiva målbilder, det vill säga att visualisera sig på att vinna. Att i förväg tänka ut hur spelare kan tänkas spela, läsa av sina motståndare.
Precis så kan man även som fotbollsspelare förbereda sig, koncentration och full fokus innebär för det mesta att man fungerar bättre ute på planen, och då har man automatiskt större chans att vinna matchen.

William Reynolds (21) är en annan dagsaktuell pokerspelare som i dagarna vann runt fyra miljoner. För fem år sedan jobbade han på snabbköpet och tjänade femtio spänn i timmen efter att ha hoppat av skolan. Och så där fortsätter det, miljoners miljoner som unga grabbar drar in på några dagar efter att ha haft flytet att komma med i stora turneringar. Betydligt lugnare hemma hos mig nattetid när insatserna och vinsterna är rena skitsummorna, men det klart det hoppas av glädje när en hundring (i dollar) ramlar in då och då ;)


Lyssna på Youtube-liraren tuff_fish när ha nspelar poker hemma, vilken snubbe haha....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0