- KONSTGRÄSPLANEN



KONSTGRÄSPLANEN I NORRTÄLJE - STÄNGD, LÅST, FÖRSTÖRD OCH EN HALVMETER SNÖ

Idag var Ludde och jag upp och kollade in konstgräsplanen
på Sportcentrum och det var ingen munter syn direkt. Det som skulle bli så grymt bra över vintern och göra så att vi kunde få träna som alla andra, dvs året runt. Men "icke sa nicke". Det hängde en fet kedja med hänglås på grinden och snön gick upp över knäna på vissa ställen, och som inte det vore nog. Vandalerna hade varit i farten också och sparkat sönder spelarbåsen och stolar, IDIOTER! Är det någon som vet vilka det är, polisanmäl dom på stört. Nej kommunen får nog helt enkelt bygga vallgrav och el-stängsel runt planen om den ska få stå orörd i framtiden. Eller det kanske är dags för en webcam högt uppe i en stolpe, jag kan gladeligen ta hand om övervakningen, gratis hehe

Tragiskt att se denna nya anläggning stå helt öde och förstörd, kan man åtminstone inte städa bort soporna? Nu blir ju risken påtaglig för att man förstör ännu mera, "det är ju redan sabbat". Nä rädda det som räddas kan, innan det är helt kört. Man blir ju ledsen i ögat när man tänker på alla miljonerna och så blev det ingenting, i alla fall inte just nu *snyft*.
Lyssna på den vemodiga sången och titta sakta på bilderna.... poesi ;)


ps. Och inomhushallen stod också öde, var är alla? Ska jag hyra ett par timmar tro, fixa en farsorna-mot-boysen-match kanske? ;)









Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är plogat nu!!! Det ser rktigt grönt och fint ut.Rykten säger att det är Roslagsbro IF:s vaktmästare som har plogat

2010-01-13 @ 17:13:31
Postat av: L

Härligt! Fortsätt så, oavsett vaktmästare så är det jobba som gäller när snön faller ;)

2010-01-13 @ 22:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0