- VECKANS AIK-DIZZ

VARJE SÖNDAG - AFTONBLADETS BÄSTA DIZZ PÅ AIK UNDER VECKAN

(Glömde posta inlägget i söndags haha)

Som ni redan tidigare har noterat så finns det ju en kategori som heter "Veckans AIK-Dizz", och hädanefter så kommer den att publiceras på söndagar. Så varsågoda att se vad Aftonbladet hakade upp sig mest på den här veckan, sköna artiklar som vinklas till allt möjligt smaskigt elände. Och vips, så ökade man upplagan med si så där 100.000 sålda. Lite små-rolig läsning vare sig man gillar laget eller inte.

1. "AIK var livrädda", sa Tobias Grahn efter matchen mellan Mjällby - AIK.
Han påstod sig ha sprungit omkring och tittat spelarna i ansiktet och såg att dom var rädda. Tänk om han hade fokuserat på att spela fotboll istället, då kanske Mjällby hade kunnat vunnit istället. Förresten, han missade ju öppet mål själv. Vem är rädd för vem egentligen... OPS!
Betyg: 1 råtta. Bara svammel från en som ingen gillar, dålig idé av AB.

.... äh, vi tar en till ;)

2. "Jag vill inte ha någon från AIK i mitt lag", sa Rade Prica från Rosenborg inför Champions League kval-matchen i onsdags. Som tyvärr också vanns av Rosenborg med 0-1. 
Mindre kul då för herr Prica att han var helt värdelös själv på Råsunda, topp-anfallare utan ett enda skott på mål... och det mot dåliga AIK. Som INTE vill ha Prica... OPS!
Betyg: 2 råttor. Med viss förståelse för uttalandet, smart av AB att ställa den ledande frågan, eller hur?

I övrigt så var det det vanliga, Miller är dålig, Turina är kriminell, AIK åker ur och Dulle/Flavio är mobbade. Med andra ord en helt vanlig vecka i Aftobladets värld ;) Vad händer den här veckan tro, det är spännande att vara gnagare. Tänk om man supportade Gefle/Halmstad osv, då skulle man ju inte ens veta om laget fanns när man vaknade på morgonen liksom. Tur att man har AIK och BKV ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0