- TOPPMATCH PÅ LÖRDAG



BKV MÖTER SERIETREAN DALHEM IF HEMMA - LÖRDAG 7/8 KL 14.00

Alla BKV:are måste upp och stötta herrarna på lördag
då gästande Dalhem IF från Gotland kommer på besök, och precis som för en vecka sedan så är det alltså en mindre seriefinal igen. Mot Heby gick det ju jättebra och med vårt stöd så kommer kanske även morgondagens match att sluta i tre poäng och fortsatt serieledning. Och som vanligt så får gubbarna se upp med skytteligaledaren Peter Öhman (13 mål) som i förra matchen lagen emellan "fixade" en billig straff och oavgjort resultat (även om det var en annan målskytt). Förresten, visste ni att Dalhem sponsras av Socialdemokraterna (och 74 företag till!!!), avd onödigt vetande ;)

Rykten säger att dom kommer med en buss medresta supportrar så nu är det extra viktigt att DU tar med en kompis, sambo eller morfar och kommer till matchen så våra spelare hör att det verkligen är vi som har hemmaplan.... VÄLKOMMEN till Norrtälje IP!!

"BKV PÅ VÄG FRAMÅT"

ps. Jo, jag vet att bilden var skit-tråkig, men med tanke på Dalhem, Gotland, får haha... det är Gotlandsfår på bilden och det sägs att de är dom största fårskallarna i Sverige. Men nog känner jag till några som är större ;)

ps2. Fortfarande inget matchreferat från PA och BKV - Märsta ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0