- EN POÄNG MOT BRAGE

BKV VÄNDER MATCHEN - MEN VINNER ÄNDÅ INTE

Fyra matcher i Pojkallsvenskan idag men endast BKV - IK Brage är redovisad och där blev det "ett kryss" efter slutresultatet 3-3. Ett kortare matchreferat följer här nedan. Nej precis nu kom resultatet in från Giffarna - Falun, och det blev en liten småskräll som gynnade Brage lite. 2-1 till Falun nämligen (???)

Personlig åsikt om dagens match. Skitbra att kunna vända matchen och stundtals otroligt bra spel kryddat med tre riktigt vackra mål. Men visst kändes det snopet med 0-2 efter 19 minuter, det får bara inte hända. Det påminde lite om matchen hemma mot Bollnäs där BKV låg under med 0-3 efter första halvlek och där man jobbade sig upp till 3-3 där också. Vi skulle lätt kunna ha varit med i toppen med sex poäng i dessa två matcher.

Tyckte Brage var ok, med två giftiga anfallare och även ett extra plus till "lille tvåan" som var följsam och effektiv. Men ärligt... BKV var det bättre laget, eller hur  ;)

Dagens "skit-grej".... Viktor K som blev inlåst på dass haha. Förlåt men lite komiskt var det ju. Anders bröt dock upp dörren i andra halvlek och ut kom Viktor, pigg och glad.

Jag laddar upp bilderna om en stund... och det klart Nettan kusin Anders (var det så han hette tro?) får låna bilderna hehe.

Saxat referat från BKV:s hemsida.

Dagens match i Pojkallsvenskan mot gästande Brage slutade 3-3 och lagen fick alltså dela på poängen. En ganska svängig historia där Brage hade 0-2 redan efter nitton minuter, men BKV kämpar sig in i det hela och går till halvtidsvila med 1-2. Och det efter att Ludde dribblat sig igenom mittcirkeln och levererat en perfekt passning till Tobbe som skyfflar in målet.

I andra halvlek blir det bättre fart och kvitteringen kommer också välförtjänt efter ca tjugo minuter efter mycket vackert spel längs kanten. Tobbe ut till Axel som springer sig fri och gör ett perfekt inlägg till Johannes som knoppar in det på språng. Snyggt. 3-2 är också vackert, Simons frispark rätt upp i vänster kryss, rena Messi på den. Tyvärr så lyckades gästerna kvittera med cirka tio minuter kvar av matchen och trots att BKV kämpar och sliter för ett avgörande så slutar alltså matchen oavgjort.

BRA JOBBAT GRABBAR.... och ett tack till IK Brage.