- BKV ÄGER


BKV KÖRDE ÖVER DALHEM - DET LUKTAR DIV TVÅ

Gästande Dalhem från Gotland
sitter förmodligen just nu på en guppande färja och undrar vad som hände i Norrtälje. Det klart dom visste att det skulle bli svårt, men inte SÅ svårt. En kanon-insats av BKV som ger tre super-viktiga poäng i den jämna serien. Och nu är det väl bara Karlsberg som har chansen att haka på? Eller?

Skitbra jobbat gubbar, och en extra "kick" till Tobbes straff hehe, och publiken som kom... tack vare bkv.blogg så klart. Visste ni att vi hade över 100 besökare igår ;) Fortsätt så ni "tysta läsare", supporta våra vargar och ge dom allt stöd ni kan. Det luktar division två!!!

Ps. Tack till Åtellet för den goda ölen, och Hacke å Anders för det givande "kvartssamtalet"


Referat från BKV.laget.se... bra skrivet också ;).... referatet från Gotland lär ju dröja.

Otroligt viktig 2-0 seger mot ett bortastarkt Dalhem IF! Vi tar det från början, Dalhem har trivs som fisken i vattnet på bortaplan. Fram tills idag var laget trots sina LÅNGA borta resor obesegrade på just bortaplan.

Det om detta. Om vi fick en pangstart mot Bollstanäs sist (mål efter 4min) så fick vi en kanonstart idag. En aggresiv inledning med många bollvinster öppnade för en crossboll från Daniel Bellander ut till för dagen lysande Armend Makolli på vänsterkanten redan efter 1min.30sek. Fin mottagning, vacker fint oh ett ännu vackrare skott som borrar sig in i målvaktens vänstra kryss. Otroligt skönt och naturligtvis väldigt viktigt mål för utgången av matchen. För idag var det inget snack. Alla rödklädda var fast beslutsamma om att den här matchen skulle vi bara vinna. Och det visade sig tydligt.


Dalhem som har imponerat stort i serien så här långt hade det jobbigt, så fort man fick tag i bollen så blev man satt under hårt press. Och tvingade till att söka lyckan med långa bollar mot en ensam Peter Öhman. Dock utan framgång. (tur var väl det). Det skulle dröja innan matchen sista mål skulle komma. I 42:a spelminuten efter fint kombinationsspel hittar bollen in till A Bellander som utmanar sin försvarare och blir bryskt tagen innanför straffområdslinjen med straff som följd. Tobbe L stegade fram till bollen med en beslutsam blick. Lurade målvakten och rullade enkelt in bollen bakom en snopen Dalhem keeper. Ett skönt och viktigt mål precis innan halvtidsvilan.


I halvtid pratade vi om att fortsätta på den inslagna vägen. Döda matchen. Något vi lyckades med. Matchen tillhörde hemmalaget, Dalhem hade en tuff eftermiddag i ett för dagen regnigt Norrtälje. Vi skapade tillräckligt mycket målchanser för att kunna trycka dit en boll till eller tre. Men så länge vi gör mål framåt och håller tätt bakåt så är det av en mindre betydelse. Mål tre, fyra & fem alltså! I det stora hela en solid laginsats där alla BKV spelar visar ett enormt "fighterhjärta" & en vilja att vinna!


Ett extra plus till Armend som idag verkligen visade vilken härlig lirare han är. Vår egen Ljubomir Vranjes. Värt att notera är att den för dagen ganska stora publiken (150 betalande) gång på gång applåderade och tjoade som i fornstora dagar. När hände det senast?! Vi spelare & ledare hoppas givetvis att publiken fortsätter att stödja oss i vår kamp mot en topplacering i 2010 års divsion 3 Norra Svealand. Välkomna till IP torsdagen den 19/8 kl.20.00 när vi gästas av Täby IS.


Laget
Bullen
Bernström D Bellander H Holmström F Wessberg
S Karlsson (UT 65) Linus B Douhan Makolli
T Lindström A Bellander (UT 86)


Daniel W (IN 65)
Mohammad (IN 86)
Johan B
Mikael S
S Fjäll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0