- GRATTIS DJURGÅRDEN

KUL ATT NI KLARADE ER KVAR I ALLSVENSKAN - SYND PÅ EFTERSPELET BARA


Som ni vet så klarade ju Djurgården av pressen igår
och besegrade Assyriska i den sista avgörande kval-matchen. Och då trodde man ju att alla skulle bli nöjda och glada, men se nej så blev det inte. Tycker skit-synd om alla ÄKTA FANS till Djurgården. Men några så kallade supportrar rusar in på planen och slår brutalt ner motståndarspelarna (!). För att inte tala om spelare som sjunger hat-sånger efter matchen. Vad är det som händer? Både publik och vissa ägg-hjärnor till spelare tar ju död på fotbollen, Jan Tauer är väl kanske inte världens smartaste kille, det har han ju visat förr. Men att blogga "skit" för att skapa hat, som spelare i Djurgårdens IF (och det direkt efter det som hände). Ja då har inte bara han problem, utan hela föreningen! Men det verkar ju som om att dom reagerar i alla fall om man läser detta. Och dagen efter så säger dom som själva sjöng med, att det var "oansvarigt och omdömeslöst" ehh? Fira det ni vunnit istället, hur svårt kan det vara?



Vi ser fram emot "efterspelet" till detta KAOS, att klubba ner flera spelare efter en match mitt ute på planen (oavsett klubb), har det ens hänt inom svensk fotboll tidigare? Terror-Tommy är ju bara en fis i rymden jämfört med det som hände igår. Så jag ser inget som helst fel med att dömma våldsverkarna till tre års fängelse och klubben till tre miljoner i böter och stängda läktare under fem matcher i följd. Fast det vet vi ju att det inte blir, 500.000 är maxstraffet, så vi säger väl "250lax" då.
Ber till Gud nu att det inte händer igen... och att fotbollen får fortsätta LEVA!!
Fundering. Vad hade hänt om det blivit tvärtom igår, att Assyriska vann och sen slog ner DIF-spelare, en massaker eller... men det får vi aldrig veta! Fast visst var dom OTROLIGT tafatta. Skumt!

ps. Tauers hat-sång är nu borttagen, bra jobbat Djurgården!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0