- DJURGÅRDEN ÖVERKÖRDA



BKV VINNER STORT ÖVER DJURGÅRDEN - TRE HÄRLIGA POÄNG I HÖSTSPARKEN

Hade jag varit aftonbladet-journalist så hade rubrikerna varit helt annorlunda kan jag lova, för det var ett pinsamt uppträdande av gästande Djurgården idag. Men det klart, det sved väl att få stryk av "bönderna", men det försvarar inte uttalanden som "stryk efter matchen" och "jag ska krossa din skalle". Riktigt uselt uppträdande som t.o.m fortsatte efter slutsignalen med påföljd att vi valde att vänta med ombyte tills dom var klara för att undvika fortsatt tjafsande. Träningsmatch och utan vinst-chans, och ändå väljer vissa att förstöra för sina lagkamrater. Jag hoppas att föreningen Djurgården tar tag i problemet, för såna här individer innebär ofta att alla andra blir lidande. Väljer dock att inte älta vidare om detta nu, utan njuter istället av segerns sötma, för ni har väl hört det gamla talesättet.... "vinst över Djurgården, en seger för fotbollen" (IRONI!!!!)

Skit samma, BKV spelade av den här matchen bra till slut, trots att vi bjöd in dom med ett par rejäla målvaktstavlor. Ett akut-inhopp av Dennis efter det att Sean hade blivit sjuk, tack för det D, och shit happens. Niklas, Shivan, Viktor K och Marcus står för målgörandet och det kunde gott ha blivit ett par till. Bland annat om domaren hade blåst straff för den solklara ner-rivningen av Niklas, helt otroligt egentligen! BKV vinner helt rättvist och bärgar hem tre fina poäng i Höstsparken, härligt grabbar det gjorde ni bra. Nu leder ni tillfälligt "serien"!

Futsal-matchen i Järlåsa slutade enligt rapporter oavgjort efter 4-4 efter full tid. Hörde att domaren hade dömt bort BKV-mål, och att inlånade Pak hade fått rött kort. Men jag har ingen aning om vad, hur, när och varför. Och Bälinge förnedrade tydligen Valsta med hela 17-3, hur är det möjligt? 5-28 nu på två matcher ojojoj.



(Nummer tre jagar spelare, se upp Marcus....)


(Å BOOM... sent som vanligt)


(Niklas och halva dif)


(Krock)


(Klockren backlinje idag, skitbra jobbat där bak killar)


(lite depp efter 2-2, shit happens D)


(Årets konstigaste mur, hopp hopp hopp hopp...?)


(Någon som blev rejält uppsnurrad här hehe)


(Hit men inte längre, Ludde stoppar, tunnlar och levererar. Såååå nöjd pappa ;)


(Stilstudie på Kvarnlöf, som gör en riktigt bra match)


(Värsta dobb-attacken av nr 9, Ludde ger igen och får kortet)


(Lång resa hem nu... ps. Lagkaptensbindeln upp och ner, samt ett punggrepp. Kameran ser allt, ops)

Med tanke på allt rabalder dagarna efter matchen med samtal från föräldrar, tränare, könsord, svordomar, och avhopp i Höstsparken så borde kanske DIF byta ut sitt motto.... "Snyggare - Hårdare - Bättre"....  till något annat lämpligt?


Kommentarer
Postat av: Grattis till segern

Stort Grattis till en välförtjänt seger. Tufft men bra spel gjorde att BKV var de som rättvist gick hem med segern. Trist avslutning som måste arbetas bort. Sköna stilstudier på bild gav ett gott skratt.

2009-11-22 @ 20:08:48
Postat av: bkv.blogg.se

Så där ja, nu har jag enligt önskemål från en fotbolls-mamma i sthlm raderat bort alla fula ord som helt plötsligt har ramlat in här. Otroligt barnslig nivå...



Släpp det här nu och gå vidare istället, och tänk på att era IP-adresser syns väldigt väldigt bra.



Lycka till Djurgården!



OBS. Det här är INTE BKV:s bloggsida, utan helt personlig, så "ensidiga matchreferat" är liksom oundvikliga ibland.

2009-11-22 @ 21:40:19
Postat av: kom ihåg mig

skitungar från djurgårn stryk fick dom

2010-02-12 @ 00:40:10
Postat av: olle

Valsta Syrianska har inte förlorad med 17-3 :S:S och har inte 5-28 i målskillnad

2011-04-27 @ 13:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0