- ÅRETS SISTA MATCH



VASALUND VANN I DIMMAN - BKV SPRANG VILSE

Dagens och årets sista match slutade med förlust
, 1-2 mot gästande Vasalund. Skit-väder och en grym dimma gjorde att man knappt såg bortre kortsidan, men jag tror inte det gjorde så mycket idag. BKV var långt ifrån sin vanliga kapacitet och det var otroligt stillastående ibland, och då vinner man ingen match. Enkelt!
Tyvärr så saknades också ett antal spelare, förkylningar, skador och ishockey stoppade dessa från spel. Men Vasalund var det bättre laget och vinner därför matchen rättvist, även om jag anser BKV kan mycket mycket bättre. 

Och nu får vänta länge på att se grabbarna lira igen, det blir ju nästan en månads uppehåll, och det behövs för många av dom. Räknade snabbt och det har blivit prick 60 matcher i år, och ytterligare 6-7 st för vissa med juniorerna osv. Så passa nu på att slappa riktigt, och bara njut av ledigheten, det är ni väl värda ;)

Höstsparken är alltså slutspelad för BKV:s del och nu kvarstår bara någon vecka innan alla har gjort detsamma. En summering kommer med andra ord lite senare, men redan nu kan man ju konstatera att det blev en mindre succé. Samtliga (utom en) jag har pratat med håller med och vi får se vad som händer till våren, kanske en uppföljning och då med några andra pigga lag. Jag återkommer.

Förresten, tusen tack till er tappra brudar som tog tag i "tjorren" idag, Sofia, Lena och fam Svensk/Karlsson, ni är riktiga klippor ska ni veta. Och givetvis också ett tack till den tappra publiken som kom och tittade idag, trots det usla vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0