- TACK FÖR IGÅR ;)

BKV STÅR, NÄR DOM ANDRA FALLER - GAMMAL LOK-LÅT PASSAR BRA

En skön DM-vinst över Håbo igår, eller hur? Och vilken chockstart, måste vara ett av dom snabbaste målen i DM-historien. Om någon orkar forska vidare så hör gärna av er om ni hittar svaret. Räknade till 5,6 sekunder, typ ;)
Det blev ju till slut 4-2 efter 2-2 i första halvlek, och jag tycker fortfarande att båda straffarna igår var klent dömda men jag ska inte tjata om det nu, utan bara sammanfatta med att jag tycker ni gjorde det skitbra och tog tag i spelet igen. Kämpade er in i matchen och tryckte ner motståndarna och faktum är att man märkte att ni tog i extra när vi på sidlinjen började "mana på" er, kanske bra om vi i publiken håller igång också? Pinsamt när mamma och pappa gapar liksom haha. Ska vi fixa tifo? ;) ;)

Hur summerar man matchen då? En lysande först kvart tycker jag, för en gångs skull fullt ös från första minut, det gillar vi. Sen blir det lite stillastående och dom får den där skit-straffen, det ger ju så klart "vittring" och vips så lyckas man få in en kvittering. Viktigt att ALDRIG slappna av under match, inte tappa fokus och tro att man regerar där ute, glöm inte det ;)
Andra halvlek ser ju åter igen betydligt bättre ut, hög press vilket gör att spelet ligger på "rätt planhalva" och motståndarna har egentligen bara sina långa utsparkar från nummer 202 (vikt el längd?) som något oroande. Nä oavsett om vissa anser att ni inte är bra eller bara tjongar så gör ni detta bra, och som jag tidigare sa, jag gillar att ni KÄMPAR, och om ni inte redan visste det så kan jag avslöja att ni vinner matcherna pga av det.