- OAVGJORT DERBY



BORTAMATCH MOT RIMBO - OCH "BARA" 2-2

Hörde per telefon att 1-2 underläge slutade 2-2
i slutminutrarna, så det blev ju i alla fall inte en förlust. Men med tanke på att dom som vanligt eldade på med 93:or så är det ju helt ok. I övrigt så lät det som att några missade frilägen verkar ha spelat en roll också och att det saknades en del spelare som kanske kunde ha tillfört lite tyngd i spelet.
BRA JOBBAT KILLAR, det gjorde ni bra tycker jag. Men det klart, Rimbo vill man ju alltid spöa, eller hur?!
BKV, 10 raka utan förlust nu.... pumpa på ;)

Fått lite mer info nu och det pekar på att BKV trots allt borde ha vunnit trots överårigt motstånd (?). Och jag såg nyss att det var någon som skrivit i gästboken om att det eventullelt varit ännu äldre spelare med. Och vad var det för prat om en domare utan "kortlek", är det möjligt, är vi på väg tillbaka till sent sjuttiotal eller? Fast det klart det spelades bättre fotboll förr så varför inte haha. Naja, tydligen var det Iko och Pak som hängde varsin och det blir ju nästan ännu mer komiskt ;)

Whatever, vi har ett bra lag, BKV har potential i detta 94-gäng och jag hoppas verkligen att man inser det. O-rädsla och lagmoral slår det mesta, och har man sen tekniken, förståelsen och viljan så finns det mycket att bygga vidare på.
Längtar till nästa match grabbar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0