- HÅBO TORSKADE IGEN



ANDRA MÖTET MOT HÅBO FF - PÅ TVÅ VECKOR

Det var bara drygt två veckor sedan Håbo var här på besök för kvartsfinal i DM, en match som BKV relativt enkelt vann med 4-2. Och igår blev det en ny BKV-vinst fast med siffrorna 3-1 så det kan inte ha varit allt för roligt att åter rulla hem med noll poäng i bagaget. Och nu har vi mött Håbo hemma tre gånger på tre år och inte förlorat en enda gång, lite värre borta däremot med två matcher och bara en oavgjord. Så det är täta matcher mot just dessa grabbar.

Matchen var ganska seg och man märkte att vissa hade tränat och matchat hela helgen, det var ju 95-matcher för vissa och Upplandscamp i tre dagar för andra. Men killarna krigar på bra som vanligt och nöter ner motståndarna. Starkt!
Konstgräset var ju något nytt också men de flesta tyckte efteråt att det var "najs" att spela på, själv tyckte jag det dallrade av hetta över planen. Någon sa att det beror på de svarta kulorna (som låg i stora högar istället för utsopade), men att "de gröna" kostade nästan en halvmiljon till. Det kommer att bli VARMT där i sommar!
Vi som tittade på saknade dock något att sitta på, så bänkarna är något vi gamlingar ser fram emot. Hellströms sålde kaffe så det bara skvalade och vad är väl en match utan java... ingenting!

Nä nu ska jag skjutsa Ludde för sista gången, upp till moppe-uppkörningen. Sen slipper man det. Han kan fan ta moppen till bortamatcherna också, starta lite tidigare bara hehe. Man kanske skulle köpa en släpkärra till den, så kan man lifta med och byta ut kaffet till en öl.

Matchens Lirare: Gurra (slet, rev och krigade, se och lär)

Matchens Skönaste: Uppvärmnings-sången (fortsätt med den grabbar ;)

Matchens Hjärnsläpp: Festim (man får inte göra så som redan varnad)
Matchens Höjdare: Vickes mål (känsla a´la italia)
Matchens Ludde: Ribb-nick och mållinje på ett kort inhopp (stolp-volley senast)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0