- BKV I DM-FINAL



SIRIUS VÅTA, GRINIGA OCH SLAGNA - BKV FORTSÄTTER SEGERSVITEN

"Hackes Hungriga Vargar" vinner med hela 5-2 och är nu klara för DM-finalen i Börje (ja det heter så, ett ställe strax väster om Uppsala). Men det hela började lite som en chock, i alla fall för mig, med 0-1 efter bara knappa fem minuter. Men som vanligt kör killarna på i värsta tempot och motståndarna säckar till slut ihop och 1-1 rullas snyggt in av Nicklas.
2-1 och 3-1 kommer tack vare Kvarnlöf och Nicklas igen (ett riktigt strul-mål) och BKV leder behagligt när man går in i värmen och halvtidsvila. För det var ett riktigt skitväder uppe på Sportcentrum idag, snålblåst som vanligt men nu utblandat med piskande regn i nacke och rygg. Yak!

Andra halvlek börjar och efter fem-tio minuter FÅR Sirius en straff, som påstås vara en hands på Ludde. Och i mitt "stilla" minne så noterar jag att K nu har gett motståndarna fyra straffar, och då med Ludde inblandad. Idag var det en KLOCKREN brytning och ingen hands, obegripligt!! Förlåt men jag kan ju bara inte låta bli att reflektera. Vad är det som händer?? Och det klart 3-2 sitter och matchen är öppen igen. Dom börjar köra fysiskt tungt och smäller stundtals på ganska onödigt hårt. Inte många gånger nummer 13 går på boll direkt, men det spelar ingen roll då våra killar helt enkelt är det bättre laget. Och när Shivan gör 4-2 känns det genast lite bättre, men för en annan så var ju 5-2 annars matchens "punkt-slut-goodbye-ska-ni-gå-hem-nu". Luddes yttersida rätt upp i högerkrysset från 25 meter hördes ända upp på läktaren. Revansch eller inte, den satt skönt ;)

5-2 och planen tömdes på spelare och publik. Kvar låg endast det (gul-svarta?) paraply som Sirius förfogade över, och fladdrade söndertrasat i vinden. Jag kan kanske förstå deras frustration men att försöka vinna med en man på topp (upplands bästra fw?) som hela tiden kutar in i BKV:s stabila backlinje är liksom redan från början ganska kört. BKV vinner helt rättvist och segersviten bara fortsätter, tack för en helt makalös vårsäsong killar. Jag är imponerad ;)

Tack också till Lollo i kiosken, Hacke och Tommy för coachingen. Och den ruggigt tappra publiken på "läktaren".

Dagens trupp: Sean, Jonas, Kevin, Ludde, Theo, Crille, Gurra, Viktor Hs, Viktor K, Shivan, Nicklas, Viktor Hg, Kvarnlöf, Matte, William och Iko.
"3 Men of the Match" .... Ludde, Nicklas och Kevin



ps. suddiga bilder men dom passade bra idag  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0