- VINST ÖVER VASALUND

BKV VANN ÅTER IGEN ÖVER VASALUNDS ELIT-SATSANDE P14

Dagens träningsmatch uppe på IP:s stora plan gick precis som vi ville innan grabbarna ska spela Eskilscupen. Det blev en skön 3-1 vinst över det Vasalunds-lag (p14 elit) som satsar stenhårt med SM, Sanktan och alla andra cuper. Sånt stärker alltid självförtroendet och trots att killarna inte spelade på topp så plockar man ner dom tämligen enkelt.

Lite strul innan matchen med domarfrågan men det visade sig att deras ass.tränare var utbildad (kunde man inte tro ibland) domare så han erbjöd sig att dömma det hela. Tacksamt ändå, då Hacke och Tommy slapp i alla fall.
X berättade i efterhand att deras tränare sagt "Ta det lugnt nu, tänk på att vi ska spela SM nästa vecka", sen fick man se hur dom försökte köra över vissa i andra halvlek. Så kan man ju också sätta nivån hehe

Första halvlek är väl kanske ingen höjdare men BKV gör ett mål genom Shivan som får en djupledspassning av Nicklas och som snyggt lägger in bollen vid sidan av den utrusande målvakten. Samma kille brände också en fet målchans när bollen smet strax utanför stolpen. Och tröjdragningen på en fri Nicklas var ju lite horribel kanske, allra helst när backen inte ens fick ett gult kort för det (jaja domaren var gratis). Så i halvtidsvilan stod det alltså 1-0.

Sedan gör Vasalund 1-1 och jublade i ren VM-anda med coachen inne på planen och pussa pussa. Och efter det blev det mer krig över hela planen och BKV kör på i gammal van stil, man kämpar och sliter och kör sitt eget spel. Det tuffar till sig lite stundtals och en del "tjyvnyp" ges och tas där ute. Sean smäller upp en lång utspark som studsar ner efter mittlinjen, och Ludde som nu spelade som anfallare drar förbi deras mittback och kommer i friläge med målvakten. På den andra uppstudsen så lyfter han kyligt in 2-1 på en enkel lobb, och pappa bara myste hehe
Vår egen målvakt var dock mycket stabil och säker idag, snabba utrusningar och bra i luften. Bra jobbat Sean!

Det blev ytterligare ett mål och det på ett inlägg från Shivan som Nicklas prick-nickar in på en åter igen chanslös målvakt. 3-1 och bara några minuter kvar, matchen var över och BKV hade för andra gången i år slagit detta Vasalund. Snyggt jobbat killar! Och snyggt jobbat Hacke/Tommy för positionsförändringarna, smart ;)

FEM SNABBA
- Viktor HG:s kommentar "SLUTA LÄGG DIG HELA TIDEN", till deras liggande anfallare.
- Tack för kaffet Anna Lena, grymt gott i solen mmmm.
- Match på IP med mycket folk, bra drag!
- 6-1 på två matcher mot detta Vasalund, kanon!