- SEMESTER Å TRÄNING



TISDAG OCH LÄTTARE TRÄNINGSPASS - NORRLAND ÄR BRA HÄRLIGT

Här kommer en liten träningsrapport från de jämtländska fjällen, och faktum är att när jag skriver detta så är kl 22.20 och solen lyser fortfarande. Grymt läckert här uppe på somrarna men lite väl kallt på kvällar och nätter dock, bara runt åtta-nio grader just nu. Ludde är ute och raggar på byn i en gammal Nissan med sin kusin Alex, fast det går ganska fort då man passerar byn på ungefär en och en halv minut. Fast dom ska nog ut på björn-safari... utan kamera, den glömde dom hemma.


Idag körde vi lite fys, men han har tur och slipper undan den sedvanliga löpträningen då doktorn har förbjudit det fram till augusti för att knät ska få läka ihop i lugn och ro. Men han slapp inte undan fysisk träning så det blev flera timmars fotbollstennis, skott-träning och senare lång-freesbee. Och med facit i hand så var det nog det där med att hämta bortskjutna bollar osv som var jobbigast hehe. Fast inte när pappa visade hur man gjorde förstås, se bilder ;)


Imorgon blir det trav-dag i Hoting, Sveriges minsta och mysigaste travbana. Jag ska försöka ta några bilder så får ni se stället, för jag tror inte att det är så många av er som varit där. Funderar på att ställa upp med Ludde i något lopp faktiskt, jag hör speakern ropa ut:

-Ekipage nummer fem, lill-hingsten Luddovitch med pappa i sulkyn (eh?)

Ha det gott alla!


(Ludde skjuter och skjuter....)


(... å skjuter och skjuter)


(Sen blev det freesbee och lite mysigare träning)


(Men ibland blev det snedkast och man fick vila lite)


(Eller så snodde vargarna bollen och stack iväg)


Kommentarer
Postat av: Marina

Underbara bilder! Bakom bilden på dig där du ser så "lycklig" ut ser det ut som det står NÖRDKRAFT på sargen...Säger en hel del..

2009-07-09 @ 17:06:40
Postat av: Limpan

FNYS.... du ska då alltid se allt haha.

Det står NORDKRAFT Marina, du tänker säkert på någon annan sarg-reklam i Rimbo ;)

2009-07-09 @ 18:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0