- SKÅNE DEL 4

BKV KLART FÖR ÅTTONDELSFINAL - 48 LAG UTSLAGNA HITILLS

BKV:s äventyr i Eskilscupen fortsätter och det med stor spänning, jag är helt slut efter den här lördagen puh...
Det var två matcher till idag och den första gällde gruppseger och A-slutspel, vid oavgjort eller förlust en plats bland alla andra som förlorat mer än vunnit. Det hela slutade med 1-0 vinst över Vetlanda och BKV-grabbarna jublade nästan lika mycket som vi själva. En helt rättvis vinst över ett väldigt defensivt motståndar-lag efter det att Nicklas smällt in segermålet. En situation som såg lite komisk ut då han fick massor av tid på sig för att skotta, samtidigt som deras backlinje hade panik. Vetlanda ökade sedan tempot så klart men kom aldrig någon riktigt farlig mål-chans, mycket tack vare en stabil backlinje. En skön seger!

En och en halv timmes vila med bananer och vatten och sedan dags igen, den här gången mot Torstorps IF ett gäng från Finspång. Där det tydligen är väldigt populärt med pannband i rosa, och frissor a´la Howard Jones från åttiotalet.
BKV hade uppenbara problem första tio minutrarna och fick mest jaga efter bollen, Torstorp spelade då ganska bra fotboll och jag blev lite smått orolig. Men sedan tog killarna tag i spelet och kom mer och mer in i matchen.
I andra halvlek kom sedan ett mycket vackert ledningsmål av Shivan, och grabbarna lyfte sig rejält. men 2-0 målet var nog ännu snyggare, en helt underbar frispark lagd av Matte! Målvakten var helt chanslös (se bild) och "klacken" blev helt galen av glädje.

Det blir till slut 3-0 efter det att Shivan åter igen överlistat deras målvakt och snyggt lagt bollen i mål. Tre riktigt fina mål och en vattentät backlinje som verkligen spelat på topp hitills. Grabbarna är helt klart på hugget nu och nu väntar norska Flint i åttondelsfinalen imorgon bitti kl 08.00. HI HO LETS GO!!!