- VAKSALA FICK PISK



BKV VINNER ÖVER VAKSALA - OCH LEDER NU GRUPPEN

BKV åkte till Uppsala för sen match mot Vaksala SK, avsparken var inte förrän kl 20.00 och det är väl lite i senaste laget kanske. Vet inte om det hade påverkan på grabbarna men enligt de som var där så var det väl inte säsongens bästa match direkt. Men Vaksala hade inget extra att komma med och det blev lite av en "en dag på jobbet". Det känns lite som att BKV idag har en ganska hög "lägstanivå" och att man då kan vinna vissa matcher trots att man inte presterar sitt allra bästa.

Och på tal om att inte prestera hundra just nu, så har ju jag personligen en egen åsikt. Och det ju pendlandet mellan Futsal och 11-manna, för vissa av killarna har inte ännu fått in dessa omställningar i ryggraden, och det kan ställa till det för en del. Men åter igen, dom håller ihop bra ändå och det betyder att man förfogar över en bra trupp.

Gårdagens uppställning: Hellgren, Kvarnlöf, Crille, Ludde, Iko, Shivan, Theo, Kevin och i mål Festim!! (Sean sjuk i feber, krya på dig ;) Killarna gjorde det man skulle och piskade upp Vaksala med klara 5-2, och efter vad jag hörde så var det inget snack om saken. Theo spelade tydligen fram till många av målen och det är värt en extra eloge. Det är så viktigt att ha dessa spelare, som levererar till anfallarna, och igår var det Theos dag. Och som tack för hjälpen fick han ta hand om tvätten ;)
Målskyttar blev Kvarnlöf 2, Luddowich 2 och Viktor Hellgren.
SUPERTACK til er som körde igår, för det verkar lite trögt just nu med chaufförer, så åter igen... TACK!!!
(extra till Anders som tog tag i Ludde-mannen)

Ny match på söndag och då i 11-manna på kostgräs mot Spårvägen och jag tror det kan bli lite tuffare motstånd, så nu krävs full fokusering och snabba fötter. Vi ses imorgon ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0