- BÄLINGE VAR VÄL-INGE



FUTSAL-SM OCH BORTAMATCH MOT BÄLINGE I FYRISHOVSHALLEN

BKV vann idag borta över Bälinge med 3-1 och gjorde det trots att man inte spelade som bäst. Det stod ganska länge och vägde men man såg att det var BKV som var det bättre laget och till slut kom både 1-0 och 2-0 av Iko och Shivan innan pausvilan. Bälinge grinade till i andra och försökte störa så som man ska göra om man vill komma in i matchen efter det att Shivan gjort även 3-0. Men det hjälpte inte för BKV var tyngre och Bälinge kunde inte ens vinna närkamperna, så det blev en till slut en ganska stabil vinst. Dock lyckades motståndarna spräcka nollan efter lite väl struligt BKV-spel.
Personligen så vill jag se snabbare spel, snabbare igångsättning och snabbare avslut i nästa match, om nu inte Hacke tycker annat förstås ;)

Jag reagerade och gör det fortfarande över den usla bollen, förfogar man inte äver bättre material eller? Bollen wobblade som ett ägg och det syntes lång väg att samtliga på planen hade oerhörda problem med att både driva och skjuta med den. Dåligt tycker jag. Men det blev en del sköna träffar ibland, och Luddes dubbla motlägg i en sekvens hördes säkert ända ut på gatan. På tal om "träffar", Hellströms närkamp med en inflygande 33:a small bra den också, han hade dock sig själv att skylla som gick in hårdast i duellen.

Donken-stopp på vägen hem och halva gänget svullade glatt i sig seger-burgare innan avfärd hem mot Norrtälje igen. Tydligen riktigt halt på vissa ställen och en massa olyckor på vägen, vintern är på gång så kör försiktigt alla.
Tack till er som körde, Hacke, Tommy och Slatko samt till medföljande publik så klart. Ovanligt få den här gången dock, få se hur det blir på fredag. Då (åter igen) bortamatchen, den här gången mot Vaksala, och det klockan åtta på kvällen?
Men skit samma.... tre poäng ska hem grabbar ;)

     
(Ervin ger järnet -- Domaren stajlar loss -- "BKV står när dom andra faller")

   
(Det gör ont ibland -- Shivan på väg hem efter 2-0 -- Deppig målis efter 3-0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0