- BKV VANN ÖVER GUSK

image187

DET BLEV FULL ATTACK MOT GÄSTANDE GUSK OCH FINA 5-0

Dagens motståndare kom från Uppsala och gick under namnet GUSK, och när vi såg dom komma ut för att värma upp så blev man liiite orolig. Dom var STORA! Men sen när matchen väl började så såg man att storleken inte har någon större betydelse ibland, som en del prompt hävdar...
BKV öste på och trots att det var studsigt och stundtals en hel del slarvigt spel så såg man att grabbarna mer och mer tog över. Något skönspel var det väl knappast, men som ni ser på bilden här ovan så var det BKV som verkligen ville vinna, och man kämpade sig till 1-0.

image188
(Daniel och GUSK-back, en skön kontrast i dagens match)

Sen rullade det på, och man hade ett par sol-klara chanser att sätta både tvåan och trean, men bollen for över ribban. Till slut kom dock målen ett efter ett, och Hellström hade lite av show och gjorde hat-trick, mycket tack vara Hellgrens slit ett par gånger. Och sen gör Daniel resten, det vill säga två. Ett av dom kom på en mycket bra lagd straff, otagbar för målvakten i det nedra vänstra hörnet. Bra jobbat killar!
Ni andra ska givetvis ha minst lika mycket beröm, för utan er gör ingen mål, eller hur?
Theos bröstvärmare på deras mittfältare hördes lång väg, och banade väg för ett mycket snyggt anfall. Karla tryckte på i backlinjen och det kanonbra osv osv. Jag kan rabbla en efter en, men ni andra kommer säkert att nämnas i nästa inlägg, eller nästa....

image189
("En bild säger mer än tusen ord". GUSK-tränare värmer upp målvakten)

Dagens lag var Sean (som håller nollan igen ;), William, Hellgren, Hellström, Johansson, Robin O, Robin Å, Karla, Daniel, Joar, Rikard, Theo, Christoffer och Elias. Tommy coachade, snyggt! ;)

Ett par bilder till innan jag avslutar kommer här nedan, och nu får ni FOKUSERA på TISDAG ni som blir uttagna till DM-matchen. För då är det dags för GUSK igen, och då tror jag inte det blir lika enkelt att vinna som idag.
Så TAGGA UPP er nu och kom igen på tisdag grabbar. Tack för idag, alltid lika skoj att se er spela ;) ;)


image190
(Massor av publik på dagens match, KUL!)


image191
(Nöjda kunder i kiosk-kön, Ted ser i alla fall väldigt förväntsfull ut)


image192
(Familjen Bergsten anländer i typ... marsch eller nåt hehe)


image193
(Direkt hemkommen från Tallin, Hacke himself)

//Limpan (2008-05-04)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0