- WIGÖR FICK LÅNG RESA HEM

SÄKER VINST MED 10-2 ÖVER SK WIGÖR


Otroligt men sant så slutade det regna precis innan avspark, så vi hade uppehåll hela matchen. Att det började igen efteråt gjorde ju ingenting, allt gick vår väg idag.
0-1 i baken var ju lite synd, men det fanns inga tecken på att det skulle vara något som hindrade BKV från att vinna. När man väl började rulla boll så var det spel mot ett mål, och jag tror inte motståndarna var över mittlinjen mer än ett par tre gånger.


Wigör stretade på tappert, men hade inte den där kunskapen som våra killar innehar. Målen trillade in ett efter ett och sex man fick göra mål, så fördelningen var rejält utspridd. Kul! Vissa backar försökte också smyga upp lite i slutet, så visst hade man sug efter mera idag. Målskillnaden kan komma att bli viktigt i denna serie, så tvåsiffrigt var ju kanonbra idag.
Tack för underhållningen.... Kämpa vidare grabbar!!

Dagens lyckligaste var nog joars mamma som vandaliserade sitt eget paraply när Joar gjorde mål. SWOSCH så kom halva paraplyet i ren glädje, och vi andra fick huka oss hehe


image19

Några föräldrar som ska ha lite extra cred idag är Nicklas och Stefan som agerade domare, och gjorde det lysande. Samt kioskpersonalen, Carina och Lena som langade korv och kaffe. Och Peter som kör omkring på kiosken är ju givetvis med på ett hörn, som vanligt. Kul att se så många på Tunavallen förresten, pojkarna behöver ert stöd. Ops, höll på att glömma Hacke ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0