TUNGT MOT BROTTBY - 0-5 I BAKEN

Söndag, Maj 27th, 2007

image4

TUNGT, TRÖTTSAMT OCH TRÖGT MOT BROTTBY

Dagens match mot Brottby var inte skoj, och en av anledningarna kanske var att domaren blåste straff efter bara 2-3 minuter. En KLOCKREN brytning och en sen snubbling får domaren att flöjta straff, obegripligt men sant. Philip räddar men returen hamnar hos en fristående Brottbyspelare som enkelt får göra mål.
Sen blir det bara trögare och trögare, motståndarna längre och längre, deras mittback var väl 40 cm längre än Mini hehe. I halvlek var det 0-2, men efter slutsignalen 0-5, och då har dom fått en straff till!!! Som Philip räddar, igen!!! Och på ett av målen visar domaren tecken på offside, men ändrar sig till mål helt plötsligt. Kanske på grund av att Brottby-klacken på bergis 200 pers ropar sig hesa, rena VM-yran. Ok jag/vi ska inte skylla på domaren, men man blir ju så frustrerad ibland.

Våra grabbar kom inte upp i sin normala nivå idag, och sedan hade vi inlånade -95 pga skador och förkylningar, så samspelet stämde helt enkelt inte som det brukar. Tommy fick verkligen stöka om i uppställningarna, Brottby var väl si så där, men hade det rätta flytet idag. Och vinner relativt enkelt.... trist. Men det är smällar man får ta, ni tar dom i returen, JAG LOVAR!
Och jag tycker ändå att ni som kämpar på där ute är värda allt beröm, ni är grymma fast ni inte vinner

Dagens plus - Philips alla straffräddningar.
Dagens minus - Brottbys ökända spelarbyten på fel sida av planen.

LAGET: Sean, Philip, Crille, Filip T, Aspelin, Ludde, Mini, Jonatan, Robin O, Marcus M, Nisse, Johan, -95:a, -95:a