- STYRELSEBESLUT

Oktober 2nd, 2007 by svenskfotboll


image86

RAPPORT FRÅN STYRELSEMÖTET - ÄRENDET BORDLADES


Styrelsen kunde inte besluta om våra önskemål angående lagindelning för pojkar 94, utan ärendet bordlades, och dom vill att vi fortsätter i nuvarande form fram till årskiftet.
För att detta skall vara möjligt så kommer BKV p94 att delas in i två grupper. Ena gruppen kommer att träna onsdagar (ej denna vecka, då på torsdag), och den andra gruppen tränar söndagar. Detta för att det är omöjligt att träna 40 grabbar samtidigt inomhus, det blir varken roligt eller effektivt.

Eftersom Hacke har fler grabbar som alla tränar fotboll är det omöjligt att hinna med att träna både onsdag och söndag varje vecka. Därför behöver han hjälp med söndagsträningarna, maila Anna Lena om ni kan hjälpa till någon eller några träningar.Gruppindelningen kommer Hacke, Mille och Tommy att göra på tisdag och grupperna kommer att mailas ut på onsdag, så håll koll på mailen under onsdagen.
På så vis vet ni också om det blir träning på torsdag eller söndag för er del.


image88

Nytt skräpplockningsschema kommer inom kort, vet du att du absolut inte kan någon söndag så hör av er omgående till Anna Lena. Och glöm inte att anteckna i almanackan när det är "er" plockningssöndag, så det inte blir någon söndag som det inte blir plockat på. Tyvärr så har det hänt några gånger i sommar, INTE BRA!

Har ni frågor eller funderingar, så hör av er omgående till Anna Lena eller Hacke.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0