Dubbla träningsmatcher på Tunavallen på söndagen, en mot Brottby kl 11.00, och en kl 13.00 mot Riala GoIF. Båda lagen i kommande serier framöver
Laget mot Brottby är följande 16 spelare:
Jonas, Joar, Anden, Matte, Elias, Johan , Zebbe, Hellgren, Aspelin, Karla, Niklas, Robin A, Marcus M och Philip
Och laget mot Riala GoIF är följande:
Sean, Ludde, Festim, Gurra, Theo, William, Filip, Kevin P, Iko, Crille, Viktor J, Robin O, Daniel, Viktor K, Robin Å och Nisse.

Första matchen svängde rejält. Gästerna tog tidigt ledningen men sedan lyckades Philip kvittera till 1-1. Extra kul för en målis att få göra mål ibland, som forward dvs. Sen gör BKV genom Niklas 2-1 och det ser ett tag ut som att det ska gå vägen, MEN! Pang 2-2, 2-3 och 2-4, och gästande Brottby blir sedan det sjungande laget i omklädningsrummet. Tyckte annars att Anden gjorde en bra match med en rad viktiga brytningar i andra halvlek.
Lite surt kändes det på något sätt, men spelet ville inte riktigt fungera så det kanske inte var så himla orättvist ändå. Jonas utrusning förbi sin egen backlinje får bli matchens "värsting"

Sen var det fika i den egna kiosken där Anna och Annbritt (Anden och Johans mammor) avslöstes av Carina och Lena (Anna Lena borta idag). Gott med varmt kaffe och hembakat bröd i den lite bitiga vinden. Ganska mycket folk gjorde att vi sålde slut på allt kaffe och korven, det är klart lönsamt för oss. Tack alla!

Klockan ett startade BKV-Riala, motståndarna såg läskigt storvuxna ut och var skallen högre än på många av våra egna killar. Betänk dock att det är ett lag från serien, pojkar 13 och att dessa även spelade med ett par -92:or.
Trots detta så mal våra killar ner sitt motstånd med en riktig kämpainsats. När halva första halvlek gått och Ludde gjort en uppoffrande räddning på egen mållinje, så vänder matchen. Fyra mål av Viktor K, Theo (på topp!), Viktor K igen och Crille på straff, gör att matchen slutade med en säker 4-0 seger. Imponerande av grabbarna, och ett extraplus till Festim och Kvarnlöf enligt undertecknad.