- TRÄN.MATCH, ENSKEDE

Lördag, Oktober 27th, 2007


image92

MATCH MOT ENSKEDE PÅ GUBBÄNGENS IP


En rå och små-kall novemberlördag, och lite fotboll på Gubbängens IP, kan livet bli roligare grabbar?
Och nej, jag menar inte i negativ mening, det är skönt med riktig höst-fotboll. Samling uppe på Sportcentrum halv elva på lördagen, GÄÄÄÄSP. In med tanten och killarna (Kevin, Ludde, Niklas) i bilen och ut på motorvägen mot Stockholm. En timme senare svänger vi in vid Enskede IP och får låna ett omklädningsrum för ombyte.
Sedan blir vi guidade till Gubbängens IP där Enskede SK står som motståndare.


image93
(Pogo-Stick, Theos pappa vilar efter 7 mils hoppning)


Efter tre minuter smäller det, Kvarnlöf gör comeback och 1-0. Sedan såg man hur den här matchen skulle gå, fast det blev 1-1 på en bakåtpassning i eget mål, så var det inget snack. BKV ägde Enskede, och matchen slutade 6-2 efter 3×20 minuters spel. Kvarnlöf 2, Niklas 2, Johansson och Ludde varsitt.
Jag är övertygad om att det kunde ha slutat med tvåsiffrigt om Hacke inte hade förändrat nästan alla positioner. Och givetvis ska man ändå passa på att "laborera" lite när man spelar träningsmatcher. Det är ju det som liksom det som är meningen med det hela.


image94
(Hemjoggning på konstgräset efter 2-1 målet)


Enskede var inte mycket att "hänga i julgranen", fast dom hade ett par ganska bra mittbackar. Nu kanske det inte var så att Enskede var dåliga, utan mer att BKV var stundtals bländande. 3-1 målet var matchen höjdare, med väggspel ända nerifrån backlinjen från Ludde, Hellgren och Niklas. Bollen gick som på ett snöre hela vägen fram, och avslutades med ett rasslande nät, och mål. Efter det torkade jag bort en glädjetår. Sen bedarrade dock matchen och tempot blev lägre varefter tiden gick, men våra killar får "5 stjärnor" för sitt deltagande, riktigt bra fotboll.


image95
(Mittback och kapten i Enskede, nummer 4)


Sen packade vi åter in oss i bilarna och drog hemåt, men först stopp vid Enskede IP för sedvanligt ombyte. Fast Arne tyckte det var onödigt och stack hem med matchklädda killar i bilen, eller åkte han helt enkelt vilse och bara fortsatte?
Innan vi kom hem så stannade vi dock för en Big Mac (7-8 st) vid "Donken" ute i Hägernäs. Jag försökte få Ludde att bli sminkad där inne, men konstigt nog vägrade han!


image96
(Ansiktsmålning på McDonald)


Alltid skönt att komma hem efter en vinst, ner i tv-soffan och kolla in Premier League. Spelarna är kanske inte inte lika bra som våra killar, men nästan... Chelsea vann med 6-0, faktiskt liiiite bättre än BKV idag. Tack för idag!

ps. Föräldrar, se över fotbollsskornas storlekar. Det verkar som om en hel del har fått en centimeter längre fötter sedan senaste seriematchen hehe


//Limpan (2007-10-26)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0