Onsdag, Juni 6th, 2007

image13

ÖKENHETTA UTE PÅ RÅDMANSÖ

Stekhet sol och en obefintlig bris möter oss när vi kliver ur de ac-svala bilarna ute på Rådmansö denna onsdag. Grymt hett att sitta och kika på fotboll, men man är ju egentligen dum som klagar, så vi säger väl att det var KANONVÄDER!
Måste dock poängtera att det är lite märkligt att domaren bestämmer sig för att vi ska spela 2×40 min idag, efter det att Rådmansö gapat om det vid avspark. Vi hörde att Hacke klagade och det förstår man ju, MEN "domaren bestämmer"...

Måste också säga att man reagerade lite på hur stora motståndarna såg ut gentemot våra killar. Ålderskillnad på fem år var det någon som sa på läktaren, och det stämmer nog för vår yngsta kille var -97:a och dom körde med ett par grabbar i moppe-åldern, alltså -92:or. Då blir det TUFFT!!

1-1 i första halvlek verkar stå sig tills RSK gör 2-1 i slutminuten, synd att det inte var som det brukar, 35 minuter, för då hade det varit oavgjort inför andra halvlek hehe. Som om inte det vore nog, det var en klockren offside på två spelare!!

Sen springer dom ner oss i andra och vinner till slut med 4-1, helt orättvist känns det ju inte. Men jag är övertygad om att vi kunde ha slagit dom med lite mer flyt, kanske ett par extra avbytare, och lite svalare väder.
Måste också säga att dom bommade ju faktiskt en straff, stolpe ut, efter att Jonas mosat ner en av "dom" bakifrån. Förresten, det var tredje matchen i rad vi får straff emot oss! Seriernas snällaste grabbar ser snart ut att vara värsta busarna på pappret, men jag tror RSK fick tre varningar för fult spel idag. Vi har nog helt enkelt lite otur just nu.
Cred till Lollo för en lysande insats på linjen.

image14

Det blev förlust även mot Harg/Östhammar fick vi höra, 2-3.
Vet inte riktigt vad som hände där, så jag kan inte skriva om den matchen. Mål i slutet i alla fall hörde jag.

LAGET mot Rådmansö: Elias, Jonas, Kevin P, Bellmin, Iko, Ludde, Gurra, Theo, Festim, Crille, Mini, Sam, Viktor J