- STORA EDSBRO FICK STRYK

September 23rd, 2007 by svenskfotboll


image83
(Säsongen är över, matchklockan har stannat Jonas)


 

SÄSONGENS TVÅ SISTA SERIEMATCHER ÄR SPELADE


På Tunavallen spelades idag den absolut sista seriematchen för säsongen, och det slutade på bästa möjliga vis, 7-1 mot ett chanslöst Edsbro. Ett Edsbro som stundtals försökte skrämma skiten ur våra grabbar med sina tjur-rusningar, och som också lyckades ta ledningen med 0-1. Men efter en stund släppte respekten för storleken, och man började rulla runt riktigt riktigt bra. Slutresultatet 7-1 kändes helt rätt, för man spelade faktiskt ut motståndarna med sitt fin-lir. Och Edsbros nummer fem rensade i panik bollar ut i skogen, deras stora forwards gnällde på varandra och tog varningar. Tur att vi hade så stabila domare i Mille och Tommy hehe.
I och för sig så tror jag ju att den stora hemma-klacken gjorde sitt till med sina underbara "upp och nicka ramsor", och någon suspekt "ål-ramsa". När kommer det första tifot, bengalerna och alla bananerna?

Det kanske var så i matchen mot Wigör, som ju också spelades av idag. Oavgjort och 4-4, efter ledning med 2-0. Pratade snabbt med Peter som hade coachat, och han sa att det hade kunnat slutat med seger, för man hade haft massor av chanser. Lite synd att de grabbarna inte fick vinna också, en dubbelseger hade suttit fint tycker jag.


image84
(Till och med senapen tog slut på årets sista varmkorv. Den var god trots sitt utseende.)


Men som sagt, nu är årets serier slutspelade, och jag passar här och nu på att TACKA ALLA ER GRABBAR!
Det har varit skit-skoj att följa era matcher, och jag längtar nästan redan efter nästa säsong. Känns lite vemodigt just nu... snyft.... vad ska jag göra under senhösten/vintern? Jag får väl kolla in någon träning eller hoppas på någon cup framöver, annars blir det tungt.

En än gång TACK ALLIHOPA, TACK TRÄNARE/LEDARE, ANNA LENA, PUBLIKEN, FÖRÄLDRAR, SYSKON OCH SLÄKTINGAR....


//Limpan (2007-09-23)


ps. Klistrar in ett inlägg från gästboken, så det blir lite mer kommentarer om Wigör-matchen. Tack för sammanfattningen.

Datum:  

Måndagen den 24 september 2007, 10:04:25

Namn:  

morsa

Nummer:  

42

Tänkte säga något om Wigörmatchen. Det var mycket roligt att se hur bra ni spelade idag grabbar, hur ni hittade varandra i passningsspelet och hur många passningar upp till främsta linjen gick alldeles perfekt fram. Ibland roddade ni ihop er o var flera spelare på samma ställe men bara ni snackade med varandra så löste det sig. Det var superroligt att sitta bredvid och se på snygga passningar, fotbollsglädje och en kämparanda som smittade av sig ända ut på läktaren där föräldrar tjoade o hejjade. Ni tappade en aning i början av andra halvlek men det är helt begripligt då ni fullkomligt ägde hela första halvled. Det var kul att se att ni sen kom på det själva - att ni tappade - och sen hämtade upp er kraftfullt. Tack alla duktiga grabbar för den här säsongen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0