- STADIUM CUP - SÖN

Söndag, Augusti 5th, 2007

image49
(Sofia utslagen och inslagen)


VASALUND VANN STADIUM CUP


Så var man då ÄNTLIGEN hemma igen, vilka svettiga dagar det har varit. Massor med matcher och sol sol och åter sol. Ansiktet ser ut som en mosad tomat och vätskebalansen är nere på noll, Ludde kan knappt gå och Lena är skelögd av trötthet. Och då har jag inte ens nämnt grabbarna i laget, de utslagna hjältarna som stred helt underbart i värmeböljan. Och det gäller minsann också dom som spelade i det andra laget, och som vann ett par matcher under dagen, trots spelarbristen. Men jag hann inte och kunde inte, se alla deras matcher så jag kan inte kommentera deras insats med mer än.... SKITBRA BLÅA LAGET!!!


image50
(Karla klipper till mot Brommapojkarna, laget man just nu är less på att höra talas om haha)

Vad ska man säga om det röda gänget då? Jag kan skriva rena matchreferaten, om jag nu trodde att ni vill läsa det. Men det tror jag inte, så det får bli en snabb redovisning. Man vann enkelt mot Älta IF med 4-0 efter glänsande bollrullning och ett sånt där bra spel som man brukar kunna plocka fram när det gäller. Sedan fick man möta det ökända BP-laget från Gotland (BP2) och förlorade med 1-2. Trots spel mot ett mål i sista halvlek och ett BP med panik i blick som rensade till inkast (jag räknade till ca 15 gånger). INTE ofta dom får göra det, det kan jag lova. Och deras tränare sa efteråt att det var skoj att få möta ett lag som kunde spela FOTBOLL. Sen blev det efter fem timmars speluppehåll en sista fight mot AIK som blev en parodi på fotboll.


image51
(Nöjda killar efter 3 raka vinster och 18-0 efter dag 1. Visar inte bilden efter dag 2, den var inte vacker)


ALLA var fullständigt slutkörda, och Vicke, Theo och Kevin P kunde inte spela mer pga av skador osv. Sen stöp William efter att ha blivit knockad av boll, och Ludde låg utanför planen i 10 minuter med pappa jobbandes med kylsprayen. Dom stod upp och kämpade trots 0-4, bet ihop och hann göra 2-4 innan slutsignalen. Det komiska var att AIK var minst lika skadade, trötta och slitna, och hur kul är det att slita för att nå en plats till en B-final som skulle spelas två timmar senare kl 19.45. När man stack hemifrån 06.30 och började första matchen 08.30?
Och om ni ser på Stadium Cups hemsida så förstår ni att fler stöp på mållinjen, W.O i flera av matcherna. AIK som vann över oss, ställde inte upp i sin match. Och BP som slog oss orkade inte heller fullfölja, synd på en sån bra och trevlig cup annars. Det var helt enkelt FÖR mycket av allt idag!


image52
(Full attack och mål mot Järfälla)


Men vi som har varit där under dessa dagar hade i all fall skitskoj, vi åkte och badade, käkade glass och hade det allmänt myspysigt i solskenet. Och alla som spelade (i båda lagen) ska ha ett STORT TACK för sitt showande, och Nicklas/Lillis för att ni skötte det så bra.
Och vad det gäller slutspelen, placeringar osv så får ni läsa mera på deras hemsida. För jag orkar inte redovisa allt här...
ps. Det finns massor av fina bilder upplagda där, även på grabbarna från BKV Norrtälje, så missa inte dom.


Avslutar med lite humor på låg nivå:


image53
ALLA barnen käkade glass....


image54
... utom Harnebäck.... för hans var väck


image55
Gissa vad? Maila svaret till [email protected]



//Limpan 2007-08-05 (varmaste augustidagen i Stockholm på 20 år)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0