SERIEMATCH MOT SYRIANSKA

Söndag, April 29th, 2007

Vargarna slukar Syrianska

Första seriematchen för säsongen, och mot ett av de tuffare lagen på bortaplan stod för motståndet. Valsta Syrianska. Noterbart var ju direkt den gångstig som gick rakt över planen, och ett jättetivoli bakom ena målet.
Och det började INTE bra... ett mål i baken efter en liten konstig situation där Sean inte kunde greppa bollen varpå deras forward fick loss den och enkelt petade in den. 0-1 efter bara 10 minuter. Men efter det så jobbar sig våra killar in i matchen mer och mer, ingen viker ner sig trots bitvis ganska tufft spel. 1-1 smeker Viktor Hellgren in från sin vänstersida, och sedan får Viktor Johansson en lång kross från Ludde som han smäller in och plötsligt leder dom med 2-1 i halvtidsvilan.

Första halvleks värsting var ju när en av Syrianierna försökte filma sig till en straff, den var sjukt dålig. Ludde sa det åt honom när han lunkade mot domaren för att få en tillsägning... "Det var den sämsta filmning jag sett!!"
Får väl lov att säga det också, att backlinjen var GRYM idag, med dom lite tuffare Festim och Ludde som innerbackar var "dörren stängd". Riktigt riktigt bra spelat av dom två.

Spelet for lite fram och tillbaka i andra halvlek, och ibland blev vi åskådare lite oroliga. Men dom kämpade verkligen tappert och när sedan William kyligt gjorde 3-1 så gick luften ur syrianerna. Dom gnällde på domaren, på varandra och på våra killar, men det var tvärstopp, dom fick bara inte in bollen. Fast det var ruggigt nära vid ett par tillfällen, Sean gör en skön tv-räddning i slutminuterna och domaren blåser av det hela.
En riktigt skön vinst med 3-1 på bortaplan. Det här kommer dom att växa av, en seger som man kan plocka fram en regning dag på en skitplan och uddamålsunderläge för att ta fram "viljan". Och ni skulle sett dom i omklädningsrummet när dom drog ett fyrfaldigt leve, det var GLADA ansikten vill jag lova.
Tack för underhållningen grabbar, ni är för sköna.

Laget: Sean, Gurra, Theo, Ludde, Festim, Daniel, Viktor J, Viktor Hellgren, William, Iko, Mini, Crille, Robin O, Robin Blidö - Coach Tommy

ps. Den andra seriematchen mot Harg/Östhammar ställdes in, då dom inte kunde få ihop ett helt lag. Tråkigt för båda parter.