- MINI-CUP I RIMBO

Måndag, December 17th, 2007


image111

SEX LAG FRÅN RIMBO OCH BKV SPELADE MINI-CUP


Under söndagen så var vi till Rimbo för att spela en liten "vänskaps-cup" med Rimbos -93:or och -94:or, samt BKV:s -93 lag. 10.30 körde grabbarna över Rimbo -93 med 6-1 och dominerade fullständigt matchen. Motståndarna fick låna bollen ibland, men saknade helt det inomhus-spel som våra killar nu för tiden behärskar väldigt bra. Jag minns inte riktigt, men jag tror det stod 4-0 efter bara 10-12 minuter, och sen var den matchen över.
Målskyttar: Christoffer 2, Kevin P, William, Niklas och Ludde


Sen var det dags att spela mot Rimbos -94:or lag 1, och dom var faktiskt lite bättre tycker jag, men det var i alla fall inga problem. 4-1 säger väl att det inne var något snack om saken?
Matchens andra halvlek blev visserligen något avslagen, men motståndarna var väl uppgivna och BKV hade liksom redan vunnit. Men jag vill se mera ös, mera fokus, och på så vis mera mål.
Målskyttar: Iko 2, Rikard och Kevin P


image113
Fokuserade BKV-killar spanar in motståndarna, (Lenas mugg).


Tredje matchen var mot Rimbos -93:or lag 2, och åter igen slutade matchen 6-1. Utspelning åter igen, och det var liksom bara att njuta av fin-liret. Stundtals riktigt riktigt bra spel, och sköna löpningar med mål som resultat.
Gillar när dom använder blicken och gör dessa förflyttningar utan boll, det är är ju så, fotboll går inte bara ut på att ha bollen vid fötterna.
Personligen så minns jag mest Luddes KANON med yttersideskruv, men tror ni inte att målvakten petade ut den uppe i höger-krysset, den bössan var värd ett bättre öde.
Målskyttar: Viktor Hg 2, Viktor K, Filip, Kevin P och Niklas


Sista matchen var finalen, och det blev ju då så klart mot BKV -93. Oturligt nog direkt efter en annan match, så våra killar var redan lite slitna och skulle sen upp mot ett betydligt större och mer utvilat BKV-lag.
Jajaja, jag ska inte bortförklara resultatet 2-5, men jag är säker på att vi hade spelat jämnare med lite vila och mat mellan dessa matcher. Att Johansson och Ludde sen hade knä-problem och fick stå över, var ju inte heller så bra.
Respekten för dom stora killarna var tyvärr påtaglig, och det var inte många som vågade trycka till när det behövdes på deras aggresiva spelare. När det stod 0-3 trodde jag ett tag att det skulle sluta riktigt illa, men Kvarnlöf petade med sin snabbhet in två raka och det blev lite darr i -93:orna.
Men sen väggspelade dom in 2-4 och våra gav upp, det var synd, för det hade varit skönt att få tvåla dit dom.
Målskyttar: Viktor K 2

image114
I väntan på nästa match... och nästa...


Tack till Rimbo för "tränings-spelandet", det är aldrig fel med lite matcher så här under icke-säsong.
Och det var ju schysst spel och trevlig atmosfär, så våra grabbar var nog inte allt för besvikna, och det skall man inte vara heller. Fyra matcher och bara en förlust, 18-8 i målskillnad och detta i två matcher mot "överåriga" lag, extra kul att hela 9 man får "sätta dit" en boll.
BRA GJORT KILLAR!!

ps. Översta bilden får ni tolka hur ni vill...

//Limpan (2007-12-17)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0