- MÄRSTA RAPPORT

Lördag, Augusti 18th, 2007

image68

SUPER MARIO BOR I MÄRSTA

Idag var det bortamatch mot Märsta, och ett visst nerv-darr redan dagen innan, i alla fall hemma hos oss. Och efter slutsignalen kunde man ju lätt konstatera att så var nog fallet hos de flesta. Märsta trycker in två snabba mål, och ÅTER IGEN kommer vi i underläge. Men sen börjar spelet komma mer och mer, och målen trillar in i takt med att Hellgren arbetade sig in i sin roll som toppforward, 2-2 och vändningen ser ut att komma. Men sen trycker super-Mario in 3-2 för Märsta och vi på läktaren suckar av medlidande. Fast kort därpå sitter 3-3 och i pausvilan vet ingen vilka som ska vinna.

image69
(Nervösa gulliganer i Märsta)

I andra halvlek blir det 4-3 till Märsta och IGEN underläge, innan 4-4 sitter på en iskall lobbnick av Ludde.
Nja sååå väl avvägd var den inte, för han berättade efteråt att han frågade Gurra om vem det var som gjorde målet. Med ca tio minuter kvar sitter så segermålet för motståndaren, 5-4 efter en bra press, och vi får åka hem utan poäng. Grabbarna spelade bra, bättre och bättre ju längre matchen led, och hade man bara gått ut mera taggade så är jag övertygad om att man hade kunnat vunnit idag. Vi spelar på marginalerna hela tiden, det är nära nära hela tiden. Spelkunskapen finns där, orken och individerna är mycket bra, men man har tyvärr lite mycket respekt för vissa lag. Inte undra på kanske när man ser hur aggresivt tex Märsta spelar, och hur dessa ser fördelar att ta spelare utan boll i våra anfall. Sen har vi ju det där med konstgräs, inte lätt för BKV att ställa sig på gummimatta, det är en fördel för de som tränar och spelar på den, helt klart.

image70
(Viktor och Niklas på väg mot en "high-five" efter 3-3 målet)

Nu hävdar jag att Märsta skulle ALDRIG vinna utan Super-Mario.
Han slår frisparkarna.
Han spelar forward i första halvlek.
Han är grym mittback i andra.
Han petar bort bollar vid våra frisparkar.
Han peppar hela laget genom sitt fysiska spel.
Han skulle bergis var målvakt sista kvarten om dom ledde med 1-0.
Hacke, KÖP HONOM!
Nä, jag skoja bara, nästa gång ska Mario och hans kompisar bli "ut-hyschade" precis som dom gjorde mot oss efter 5-4 målet, eller hur fans?

Innan jag avslutar så måste jag bara berätta om Lenas utbrott när Hellgren fick en varning, ja inte bara hon, även jag och alla andra omkring. Tre man sliter ner Viktor och domaren väljer att ge dom frisparken, och samtidigt ger han ett kort, som mot oss var RÖTT, men... på andra sidan var det gult. Vi fattade ingenting av det röda. Lena tog väskan och skulle gå till bilen, innan vi insåg att det var "bara" en varning, för Viktor spelade ju vidare.
Sällan hon brusar upp så ska ni veta, så det var lite extra-skoj hehe.

Grabbar, ta med detta resultat till imorgon nu, tagga upp och, TÄNK VINN!! Ni är ju så duktiga, vi som ser på njuter och lider beroende på hur ni känner det. Jag personligen tycker det är SKIT-KUL att få se er spela!!