- RYSARE MOT VÄDDÖ

Måndag, Juni 11th, 2007


image17

STARK INSATS MOT SERIELEDARNA VÄDDÖ


Årets kämpainsats för i år, kör man så här i varje match så blir det inga problem. Tyvärr så hände det en jobbig olycka redan i första kvarten, och jag vet ännu inte riktigt hur illa det var.
Jonas i mål blir antingen sparkad eller trampad på handen i en närkamp, svårt att se där vi satt. Och det slutar inte bättre än att han får åka i ilfart till sjukhus, för tummen såg INTE bra ut. Bruten, ur led, vi vet ej.
Vi tänker på dig Jonas, krya på dig....


Efter det så ser våra grabbar helstirriga ut, och det var inte undra på. Hellström in i mål, och han gör det BRA, men tyvärr så säger det PANG 0-1, PANG 0-2 och det såg inte bra ut. Fast jag var innerst inne inte så himla orolig trots allt, Väddö var inte bättre än oss. Och sen i slutet får vi lite turligt en straff som William kyligt hänger in på deras tvåmeters-målis.


I andra får vi se ett helt annat lag, och Crille tar plats mellan stolparna. Man öser på och kämpar som små illrar där ute, man kvitterar och man tar ledningen 2-2, 3-2, 4-2 och sen lite synd på 4-3. Men det är en ren kämpainsats, och det var riktigt skoj att se. Det här är FOTBOLL! Kul också att teknik och boll-rull slår rensningar a´la Dala Dahlqvist (papporna får berätta). Att man inte får panik, att man INTE ger upp, att man kör på i sitt eget spel. Säkert spel i back-linjen, tufft mittfält och aggresivt på topp. Vi på läktaren var imponerade, och jag är övertygad om att grabbarna sover extra gott inatt.


När matchen var slut så sa jag åt dom att hurra extra i omklädningsrummet... och göra det för Jonas. Det hördes ända ut på planen, sånt värmer! Alltid gött att besegra dom som leder, eller hur killar? GRATTIS!!
Bra jobbat Hacke


//Limpan (2007-06-11)


ps. pratade med Hacke vid 21.45 som var på väg hem från sjukhuset då. Förmodligen var tummen sliten ur sitt läge, och man skulle söva ner Jonas för att få benet på plats igen.

ps2. Jonas fick stanna kvar på sjukhuset, och opererades på Astrid Lindgrens sjukhus idag tisdag. Han är på väg hemåt, och vi skickar SÅ KLART våra hälsningar, alla tänker på dig Jonas!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0