EN DAG PÅ JOBBET

Lördag, Maj 26th, 2007


image5

EN DAG PÅ JOBBET


Jag var upp på Sportcentrum och kikade på matchen mot Harg/Östhammar idag. Strålande sol och en mycket säker seger trots lite "nerver" i andra halvlek var det vi fick se.
Rubriken "En dag på jobbet" tyckte jag passade alldeles utmärkt, för det var liksom så det kändes. Allting bara rullade på och även om man tappade 5-0 till 5-3 så var det aldrig riktigt oroligt, man ökade bara lite till och vips så var det 8-3. Resultatet är i skrivande stund inte konfirmerat, den ena domaren (Stig) hade tappat räkningen, och den andra (Lumpan)fick jag aldrig tag i. Men jag tror det blev 8-3, rättar ikväll annars.


Som vanligt vill jag inte lyfta fram någon enskild spelare, då det är ett lag som spelar "där ute", men ok en då, Hellgren 5 mål, värt en liten notering. Annars var det en ren laginsats och alla jobbade och slet i försommarvärmen, Viveca (Tobbes mamma) hämtade till och med vattenhinken för avkylning idag. Skönt!
Och Gabbe löpte amok i bara strumporna vid sidlinjen, allt medan "En dag på jobbet" pågick på planen... det var tryggt och säkert.
Chefen själv (Mille) klagade inte på domaren en enda gång idag, hur ofta är det så på jobbet egentligen?


TACK SKA NI HA, DET GJORDE NI BRA!


LAGET: Gurra, Jonas, Zebbe, Crille, Hellgren, Kevin A, Karla, Elias, Alexander, Robin Å, Robin A, Tobbe, Joar, Mattias B.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0