- DM-SEMI, ENKÖPING


SUR SEMIFINAL-FÖRLUST MOT ENKÖPING


Åter igen en stekhet dag med fotboll, men den här gången på hemmaplan (Tunavallen). Besöket kom från Enköping, "Sveriges närmaste stad" som man själva säger, men "staden som Gud glömde" i mina ögon. Säsongens svåraste match gällde semfinal i DM och det klart att det var en viss nervositet både på och utenför planen. Och tyvärr så fick motståndarna bästa möjliga start då man efter ca en kvart får göra 0-1. Men sen tog BKV över mer och mer, och stundtals så smällde det ganksa rejält på planen. Dom kämpade stenhårt i värmen och det betalade sig i slutminuten då man får in bollen på en tilltrasslad hörna, och 1-1 slutar första halvlek.

Andra halvlek, kan jag utan att överdriva, säga att BKV äger hela vägen. Men det är så svårt att få in bollen och trots att man äger spelet så får man aldrig dom där riktigt vassa målchanserna. Boll-jä**** vill bara inte in, utan istället händer det som bara inte fick hända. Man tappar bollen på mitten, och efter en lång passning kan deras forward smidigt lägga bollen i mål. 1-2, och det var en kalldusch. Bara ca sju, åtta minuter kvar och tiden rusade iväg, förlusten var ett faktum. Shit!


Grabbarna var otroligt ledsna efteråt, och jag förstår dom. Allt kämpande, krigande och den otroliga inställningen för vinst gav ingenting idag. Men det är inte riktigt hela sanningen, ni kämpade INTE i onödan, ni vann inte denna gång, men det betalar sig i längden. Fortsätt så här grabbar, och ni kommer att få stora fördelar i erat spel. KRIGA PÅ!

Jag tänker inte att gå in på hur osportsligt ESK åter igen agerar, men tränarnas uppmaningar innan avspark i andra var under all kritik. Svagt att instruera grabbar i den här åldern att agera utanför dom regler som finns till för att följas. USCH! Det svider i mig att se tårar rinna på dom smutsiga kinderna efter såna här matcher. Men det är oundvikligt, ingen vinner allt, så är det bara. Nästa gång kanske jag får se er dansa långdans i duschen, och då blir man VARM inombords.
GLÖM NU den här matchen snabbt, åk och bada, käka glass, och njut av en skön sommarlördag.... vi som såg er njöt av er show.

image15


Dagens ros tilldelas:
1. De barn och föräldrar som kom för att kika trots att man inte själv var uttagen idag.
2. Peter och Anna Lena som sliter och släpar och bakar.
3. Lena och Lollo som fixar kiosken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0