- DM-VINST MOT VAKSALA

Söndag, November 11th, 2007


image105

VAKSALA FICK EN TIDIG JULKLAPP... SMÄLLKARAMELL... pang 7-3


Värsta vinterväglaget mötte oss strax utanför Uppsala på lördagen, vintern hade slagit till och snön gnistrade bländande vit i solskenet. Jag tänkte be Anders sätta på Bing Crosbys "White Christmas" ett tag, men bet mig i tungan och lät honom lyssna vidare på "Smurf-hits 42″.

När vi kom fram till skolan så fick vi irra omkring en stund med bil-karavanen, då det som bekant är lite knixigt att hitta rätt där (ni som varit där vet att det är gångbanor och blahablaha som måste passeras).
Sen lotsade Slatko (som coachade idag) in dom i omklädningsrummet, som dagen till ära var märkt Härligt kall vinter i Uppsala i helgen, tur att dom lirade inomhus)Matchen inleddes med ett snabbt 1-0 mål för BKV och det här såg att bli en enkel match. Då gör Vaksala två raka, i och för sig lite tursamt via stolpe och styrning, men en 2-1 ledning hade dom. Vi som satt där på en av hallens två gamla bänkar började skruva lite lätt på oss, och mumla lite om "jaha ja"...
Men sen rasslade det till rejält och BKV dominerade matchen totalt, sifforna rann iväg och domaren fick det att tjuta i våra öron med sina brutala visslingar. 7-3 kändes full rättvist, och Vaksala var chanslösa. Vi hade till och med råd att missa en straff utan att oroa oss, och sånt är skönt ibland.

Nu toppar BKV DM-tabellen efter det att alla har spelat 2 matcher, samma poäng har dock Valsta Syrianska, men med ett mål mindre gjort. Sirius, Unik och Vaksala på tre och Märsta allra sist utan en enda poäng.
Inne på hemsidan "Laget" kan ni se tabellen och alla resultat, även spelarstatistik finns där med antal matcher, mål och varningar. OCH DÄR FINNS ÄVEN LITE BILDER SOM JAG TAR NÄR JAG ÅKER MED. Kolla in där!

Nu väntar ytterligare en resa till gamla vikinga-hålan Uppsala nästa helg, tredje i rad nu, och då står Unik som motståndare. Tack för vinsten mot Vaksala hälsar vi som hängde med, Anders, Thomas, Patrik och Hellgrens.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0