DM-MATCH MOT SIRIUS

Måndag, April 16th, 2007


På lördagen spelade våra killar DM-match mot Sirius på Tunavallen i Estuna, matchen var inlagd efter A-lagets träningsmatch mot Farsta, som för övrigt slutade 1-1. En hel del folk hade kommit ut för att titta på A-laget, så det blev en bra ruljans i kiosken. Dagen innan fick vi nämligen äran att sköta försäljningen, vilket ju var kanon för oss och grabbarna. Anna-Lena, Lena och undertecknad åkte ut i förväg och satte igång affärerna redan under A-lagets match (dagskassan blev över förväntan, jätte-skoj).


BKV körde sedan fullständigt över motståndarna i en match som spelades mot ett mål. Och slutresultatet blev LYSANDE 11-0. Det tog inte många minuter förrän BKV hade 3-0 och sedan rasade målen in på löpande band. Och det kunde faktiskt ha slutat med mer än 11-0 om man hade tagit vara på de tre frilägen som dock hamnade någonstans uppe bland svalorna.
Dagens "värsting" blev Victor Johansson med sina fem mål, i övrigt så var grabbarna jämnbra, och spelade riktig FOTBOLL.


På tal om RIKTIG FOTBOLL så var nog dom flesta glada över att äntligen få komma ut på gräset igen efter en slitig och tung vinter/höst. Alla vi som tidigare spelat vet ju hur skit-tråkigt det är. Och att det numera är elva-manna som spelas gör ju det hela än roligare, nu kan man börja slipa taktik på hög nivå. Det tror jag Hacke/Mille/Tommy kommer att uppskatta, för det är nu man kan börja placera spelarna, utnyttja deras färdigheter och samtidigt välja offfensivt kontra defensivt.
Det här kommer att bli en rolig sommar tror jag!!


Startelvan: Sam, Victor J, Viktor K, Ludde, Theo, Gurra, Rikard, Festim, William, Crille, Niklas, Sean, Iko, Viktor Hellstr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0