- DM-KVARTSFINAL

image117

ÖVERTYGANDE 6-2 SEGER ÖVER IFK UPPSALA I DAGEN DM-KVARTSFINAL

Vi som masade oss upp till Roslagsskolan idag på förmiddagen var inte många, men dom som kom fick se BKV vända underläge till säker seger. Efter bara några minuter kommer Uppsala i sitt första riktiga anfall och gör 0-1, det kom lite som en kalldusch och fick sedan spelet att stundtals verka väldigt darrigt. Efter mycket om och men petar Iko in 1-1 efter cirka 10 minuter och det resultatet stod sig första halvlek ut.

Andra halvlek visade upp ett nytt BKV, undrar vad Hacke "hotade" med i pausvilan ;)
Man spelade med ett självförtroende och med det kom också spelet igång, och när bollen rullar så kommer målen. 2-1 bredsidar Ludde in i öppet mål efter fint förspel av Kvarnlöf, men sedan sätter Uppsala kvitteringen med en stolpe in. Därefter blev det väggspel på väggspel och Christoffer fick sätta dit ett hat-trick genom att stå på rätt plats vid rätt tidpunkt. Perfekta styrningar efter några sagolika passningar och pang-bom var BKV överlägsna.
Hellgren fick också komma med i målprotokollet efter att ha rullat in ett mål.

En annan som hamnade i "protokollet" var Ludde efter en i mina ögon sett, horribel varning. Och när jag sedan fick höra honom berätta vad domaren hade sagt när han visade det gula, så behöver jag inte be om ursäkt direkt för min åsikt. Det som hände var att passningen kommer, strax utanför målområdet, Ludde klipper till men en försvarande Uppsala-kille kommer kanandes i glidtackling och får således Luddes fot rätt upp i "klockspelet". En ren olycka som grundar sig i att en försvarande spelare ligger ner och täcker. Det blir lite kvidande (tacka för det) och omklappning och ett "sorry" från Ludde, men vad händer sen? Domaren går fram och varnar?!
"Jag vet att det inte var meningen, men du får en varning i alla fall"....
Inte för att man ska klaga på domarna, men det här var ju lite parodi hahaha.
(Dom andra två korten som åkte fram, delades helt rätt ut till motståndarna efter rena kapningar)

6-2 var övertygande och betyder också vidare DM-spel. Nu väntar GUSK nästa helg, och det blir inte lika enkelt anar jag. Men spelar killarna som dom gjorde i andra halvlek så ska det gå vägen.
Vill se mer taggat från start, vill höra er ropa på boll, och se er peppa varandra HELA TIDEN
Ett tack till Lena för kioskförsäljningen, och till er som bakade det goda samt även till er i publiken.