- VECKANS V75-RAD - MP



NI SOM ÄR MED OCH TIPPAR V75 - KOLLA MAILEN NU

Så var vi då igång
med vårat lilla "trav-bolag" och veckans V75:a, denna vecka med 10 andelar, dvs tio tippare. Vilka som är med och hur raden ser ut skriver jag ju så klart inte ut här. Allt för att ni som INTE är med ska skratta när våra "spikar" springer ut i skogen hehe. Nej raden kommer på mail till er som har betalt, faktum är att ni redan har fått mailet.
Så nu kan ni boka upp eftermiddagen framför tv:n för första loppet går live efter klockan 14.00 på "fyran". Förresten, här har ni dagens tv-tider:
14.00-15.45 Tipslördag med V75, direkt i TV4
15.45-17.00 Tipslördag fortsätter i TV4 Plus
18.15-18.50 Sammandrag av dagens V75-tävlingar i TV4

ATG skriver följande
, "Dagens V75-Jackpot från Mantorp får det att vattnas i munnen på alla spelälskare. Eftersom ingen hittade alla rätt förra veckan, kan en ensam vinnare ta hem 41 miljoner i dagens omgång".
Men det kan jag redan nu berätta, att några 41 miljoner blir det tyvärr inte på den inlämnade raden. Vissa kanske tycker att man ska tippa telefonnummer och få med alla "rensare" och vinna jackpot, men i längden är det INTE kul att bara få två rätt per omgång. För er som inte förstår er på hästar, odds, radkostnader osv så får jag väl försöka förklara vid ett senare tillfälle. Vill ju inte trötta ut er fullständigt med en massa travtermer och skumma uträkningar redan nu heller ;)
Men ni som är med och tippar borde försöka se något lopp idag, för jag kan lova er att det är spännande när man har sin lilla rad framför sig. Och om ni nu har tid och lust att titta så har ni här några väl använda ord som kan komma att dyka upp i referaten.

Dödens= Positionen utvändigt ledaren (vill vi inte ha)
Galopp (hoppa)= En hästs naturliga gångart, som inte är tillåtet inom trav (vill vi inte ha)
Pulla=Häst som springer fortare än kusken vill, från engelskans "pull away" (vill vi inte ha)
Rensare=Obetrodd häst som rensar bort många inlämnade system (vill vi inte ha)
osv osv osv

       
(Ser ni skillnaden? Ordet kamel kan med all säkerhet komma att dyka upp här senare haha)

Nä nu håller vi tummarna att just "våra" hästar vinner sina lopp och ger oss lite extraslantar, men kom ihåg att TÅLAMOD är lösenordet för travtippare (billigt försök att rentvå sig från allt ansvar va?) hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0