- VALSTA FICK SMISK



VALSTA SYRIANSKA FICK EN LÅNG RESA HEM - BKV VANN LILLA SERIEFINALEN

(får väl börja med att ursäkta för den där jä*** grävskopan i bakgrunden igen)
Dagens match var mot serietvåan Valsta Syrianska och viktiga poäng stod på spel, vilket också märktes en bra bit in i första halvlek. Spelet stod och vägde och något riktigt skönlir var det inte tal om. Jag tyckte också att domaren bidrog till att det inte blev något tempo med alla sina avblåsningar. Ok ibland var det lite småfula efterslängar så visst ska han blåsa, men det kändes lite som om han mer än gärna ville visa att det var han som bestämde.
BKV lyckades till slut få ett ledningsmål efter det att Niklas snyggt spelat snett in mot en fri och framstormande Jonis och 1-0 var ett faktum. Tyvärr så får Valsta ett litet snöpligt mål efter att Ludde sprungit ikapp deras anfallare och glidtacklat bort bollen precis innan mållinjen. Och sen när Sam ska rensa undan blir det fel och Valsta får ett självmål, men situationen var lite rörig så det var inte helt enkelt heller. Nu kom det att spela mindre roll då BKV efter halvtidsvilan körde över motståndarna.

Andra halvlek blev betydligt roligare och med mera tempo, vilket verkligen gynnade BKV som verkade ha mer "flås" än motståndarna som ganska ofta blev efter i löpningarna. Efter ett tag kommer så belöningen i form av 2-1 från Kvarnlöf, ett skott som målvakten nog borde ha tagit. Valsta börjar omgående att försöka spela lite tuffare och i vissa närkamper så är det INTE bollen man spelar på om jag säger så. Men det gynnade BKV för när motståndarna fokuserar på annat än fotboll så glömmer man bort markeringar och löpvägar. 3-1 är därför lite extra skönt att se, kanske inte världens snyggaste mål då Festim lyckas fumla in bollen på något konstigt vis. Men där blev det "ridå ner" tror jag, många mörka blickar och hängande huvuden i Valsta. BKV fortsatte att ösa på och man sågade sig igenom flera gånger, men det blev bara någon enstaka farlig situation.

Matchens snackis blev tyvärr den där knytnäven som deras nummer 4 (Abraham Daoud) skickade in på stackars Jonis. Det är ju helt sanslöst att vissa aldrig kan fatta att det är FOTBOLL som ska spelas, och det även om man ligger i underläge och är helt slut, typiskt förlorare. Vore kanske inte helt fel med en anmälan till förbundet om detta, för när man sopar på folk med knytnävar så har man fan inte på en fotbollsplan att göra. Eloge till Jonis som inte börjar göra allt för stor affär av det hela, bra hela vägen av våra killar som verkligen försöker fortsätta spela boll trots såna här överfall. Och när vi ändå är inne på saker som förbundet borde veta, så är det ju lite skoj att se Valstas trupp-presentation, och hur nummer 2 (Zeyd Saleh) har skrivit att han är 15 år. Har Valsta dispans på killen under hela serien eller? Skit samma, det är bortkastat att ens nämna det då ingen bryr sig, synd att det ska vara så dock. Olika regler beroende på lag.

Dagens seger kändes i alla fall skitskön, och nu blev det ju en liten liten lucka ner till tvåan i tabellen. Fortsätt nu så här grabbar, det är verkligen kul att se er spela FOTBOLL. Hacke och Lillis ska så klart ha en eloge för jobbet idag också, och vi ska inte glömma bort att tacka Shivan för inhoppet. Full fart hela tiden trots halsont, skoj att se. På tal om skoj, all publik, det var ju massa folk där idag som hejade på killarna. Så matchens nummer 12 var alla ni som var där ;)
Hoppas att många av er åker med till derbymatchen mot Rimbo nästa lördag, en viktig match med tanke på serien. Glöm inte heller att Jomala kommer på besök till Norrtälje dagen efter, detta med fyra raka vinster i bagaget. Vi ses "där" ;)

      
(Theo får en "bassning", Kvarnlöf försöker, Valsta dirigerar och "fabriken" var där ;)

Jag avslutar inlägget med vågen, HÄRLIGT GRABBAR!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0