- BKV 7, NORRTULL 1

STORA SIFFROR NÄR BKV BESEGRADE NORRTULL

Norrtull låg på träningsläger i Norrtälje och ville då så klart möta BKV i en träningsmatch, Hacke tackade ja och skickade upp Tommy med 16 pigga grabbar. Ett Norrtull som på uppvärmningen såg stora men lite tröga ut, så jag anade att detta trots allt skulle sluta med en komfortabel BKV-vinst. Men efter ca 10 minuter rínner deras anfallare igenom vårt försvar tack vara lite motlägg och halkningar, och PANG 0-1. Lite snopet.
Men jag tror det väckte liv i killarna för helt plötsligt så blev det bättre skärpa och mera spring i benen. 1-1 kom ganska omgående efter ett snyggt mål av Christoffer på en chip över utrusande målvakt. Och det resultatet står sig tiden ut efter de första 25 minutrarna (matchen idag spelades i 3x25 minuter). I andra "perioden" kapades Sam ner i deras straffområde och Icko sätter dit 2-1 (tror dock att hans skott var en halvmiss ;) 3-1 rullar Joar säkert in efter att enkelt ha passerat in framför deras högerback.

(pausvila och Ludde verkar vara på väg hem eller? Ursäkta grävskopan på alla bilder, suck ;)

I tredje "perioden" lirade Ludde på topp och gjorde efter några minuter 4-1, riktigt snyggt tyckte pappa. Sedan får vi se hur Gurra smäller in 5-1 på en riktig rökare, skönt att se. Och kort därefter sitter även 6-1 av xxxxx (hjälp, vi kom inte ihåg vem det var). Slutresultatet blev 7-1 då Ludde lyckades hänga in sitt andra mål för dagen, och sedan var det hela över. Tur för Norrtull att det inte var en fjärde period för då hade det blivit tvåsiffrigt, för det var stor skillnad konditionsmässigt mellan lagen.

Det var ett ganska blekt Norrtull tycker jag, men vad vet jag, dom kanske var "övertränade" idag? Haft en svettig vecka och sena nätter med mycket snack, och sen spela match mot ett spelsuget BKV. Fast med ett "vant öga" syntes det ganska snabbt att BKV var klassen bättre, och Norrtull var ett väldigt stillastående lag. Så som sagt, 7-1 var ett resultat som speglade både matchen och lagen. KANONBRA jobbat killar!!!
Joar, Christoffer, Sam, Gurra, Mattias, Jonatan, Hellström, Theo, Sean, Kvarnlöf, Iko, Ludde, Karla, Elias, William och Jonte.

(lite lustig bild med tränare/domare och spelare som springer och pratar taktik)

En annan sak som var lite små-skoj var ju att Mariehamn lyckades ta poäng borta mot Valsta Syrianska genom att spela 1-1. Det var ju ett kanon-resultat för BKV då man fortfarande behåller serieledningen med bättre målskillnad, så nu är det BKV som håller ödet i egna händer. Vinst hemma mot syrianerna och seriesegern kan kanske kanske bärgas hem till Norrtälje. Division två ser ju ännu bättre ut poängmässigt, och kan man slå GUSK borta imorgon så är nog den serien "över". Fast det blir nog svårt, eller vad tror ni? Ni som ska spela, kom igen grabbar och kämpa hela vägen.... vi håller tummarna här hemma.

Ps. A-laget vann med 4-1 mot Gimo samtidigt som vår match spelades. 105 ynka åskådare och en andraplats i publikligan med ett snitt på 128 pers.  (AIK snittar 18.133 hemma hehe)